Hálából meglopták azt, aki segített a lerobbant autó utasainak – Vajon mely népcsoport tagjai lehettek?

Az alábbi eset is azt mutatja, hogy vannak, akiknek más a felfogásuk a háláról. Az érintettek szerint ha lerobban az autójuk, és valaki a segítségükre siet, majd elfuvarozza őket, köszönetképpen a legcélszerűbb az, ha meglopják a jótevőt.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói eljárást folytatnak lopás vétség megalapozott gyanúja miatt három Mátraverebélyben élő férfival szemben.

A három gyanúsított 2023. május 13-án az esti órákban a 21-es számú főúton közlekedett személygépkocsival, amikor a gépjármű meghibásodása miatt kénytelenek voltak az út szélén megállni. A műszaki hiba miatt veszteglő gépkocsi utasainak segítséget nyújtott a hazajutásban egy éppen arra járó sofőr és utasa.

A segítségnyújtás azonban nem várt fordulatot hozott. A mátraverebélyi buszmegállóban a segítségre szorult utasok kiszálltak, azonban köszönetnyilvánítás helyett három kézi szerszámot vettek magukhoz, amelyekkel elfutottak. A sértettek észlelték a tárgyak eltulajdonítását, így a terheltek után mentek, akik menekülés közben két szerszámot elejtettek. Az ellopott fúróval azonban a sértetteknek 150 000 forint kárt okoztak.

A bátonyterenyei rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23, 26 és 34 éves férfit május 15-én elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A 34 éves férfi ellen más bűncselekmények miatt is eljárás van folyamatban, amelyek miatt őt a hatóság tagjai őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására a Salgótarjáni Járási Ügyészségen.

Nógrád: 6 éves korától erőszakolta kislányát a férfi, testvérével karöltve

“Ez Nógrádszakál gyerekek!” – Majdnem felgyújtották az egész cigánytelepet a szemétégetők

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)