Csak a szokásos: cigányok verekedtek össze Győrben

Egy üveg kirakata betört, de egyébként semmi különös nem történt, egymást püfölték a “fiatalok”, akiknek sötét bőrszínét még a térfigyelő sem tudta kifehéríteni.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást, miután térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy “csapat fiatal” (cigányhorda) verekedni kezdett Győr belvárosában. A dulakodásban betört az egyik bolt kirakata.

A rendőrség adatai alapján, ez idáig ismeretlen fiatalok dulakodni kezdtek április 6-án 18 óra 34 perckor Győrben, a Baross Gábor utcában.  A verekedés miatt az egyik üzlet kirakatának üvege betört. A feltételezett elkövetőkről a közelben lévő biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a videóban látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

(Index – Police.hu nyomán Szent Korona Rádió)