Az USA az orosz tradicionális gondolkodótól lopott pénzt önti Ukrajnába

Konsztantyin Malofejev, a meglopott orosz üzletember és gondolkodó

Az orosz Konsztantyin Malofejev nemcsak üzletember, de tradicionalista gondolkodó is. Őt károsította meg pénzügyileg az USA, mivel szerintük megszegte a “szankciós intézkedéseket”. Úgy döntöttek, hogy az amerikaiak által “lefoglalt” pénzt Ukrajnának adják. Jogi kérdéseket vethet fel, hogy ezt mégis mi alapján teheti meg az USA?

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Az amerikai igazságügyi miniszter első alkalommal adott engedélyt arra szerdán, hogy az Egyesült Államokban elkobzott – értsd: lopott – orosz pénzügyi eszközök egy részét Ukrajna támogatására használják fel. A felhatalmazás Konsztantyin Malofejev Egyesült Államokban “elkobzott” vagyonára vonatkozik.

Malofejev egy orosz közéleti személyiség, filantróp vállalkozó, többek között a Tsargrad TV tulajdonosa – melynek egykori főszerkesztője maga Alexander Dugin volt -, a Szent Bazil gimnázium alapítója, a Tsargard Society igazgatósági tagja, “A hagyományos értékek ABC-je” (The ABC Of Traditional Values) hagyományos értékeket taglaló orosz műsor állandó szereplője Alexander Dugin mellett.

Az amerikai hatóságok tavaly őt vádolták meg az Oroszország elleni szankciós intézkedések megszegésével, aki a vád szerint pénzügyi támogatást nyújtott orosz személyeknek, hogy azok a szeparatizmust népszerűsítsék az Oroszországhoz tartozó, Hruscsov által Ukrajnának ajándékozott Krím félszigeten.

A korábbi bejelentés szerint több millió dollárról van szó, amelyet egy amerikai banknál vezetett számláról loptak el és amely összekapcsolható a “szankciók megsértésével”. Merrick Garland februárban, az ukrán főügyésszel közösen tartott tájékoztatóján bejelentette, hogy engedélyezni fogja a “lefoglalt” orosz vagyonelemek felhasználását Ukrajna támogatására.

Robert F. Kennedy: Legyünk őszinték, ez az USA háborúja Oroszország ellen

Az már nem tetszik az USA-nak ha őket korlátozzák szankciókkal

(HVG nyomán Szent Korona Rádió)