Amerikai hírszerzők szerint Moszkva még el sem kezdte az igazi háborút

Az Egyesült Államok és minden érintett azt próbálja az ukránok tudtára adni, ha megtámadják Moszkvát, akkor igazi háború lesz, és mindannyian meghalnak – fogalmazott Scott Ritter volt amerikai hírszerző, és kifejtette, hogy az oroszok például csak a kritikus infrastruktúrát támadták, de a törvényhozás épületét, kormányzati épületeket nem.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Scott Ritter volt amerikai hírszerző arról beszélt egy interjúban, hogy egy Moszkva elleni sikeres csapás esetén Kijev teljesen elpusztulna – közölte a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség. A beszélgetésben azt fejtegették, milyen következményei lennének, ha Kijev csapást mérne Moszkvára.

Az Egyesült Államok és minden érintett azt próbálja az ukránok tudtára adni, ha megtámadják Moszkvát, akkor igazi háború lesz, és mindannyian meghalnak

– mondta Scott Ritter, aki szerint maga az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij is néhány héten belül a halálos áldozatok között lenne. A beszélgetés közben egyébként megemlítették Irak amerikai csapatok általi bombázását is.

A VOLT AMERIKAI HÍRSZERZŐ SZERINT AZ AMERIKAI FEGYVERES ERŐK NEM A KRITIKUS INFRASTRUKTÚRÁT, HANEM A PARLAMENT ÉS MÁS POLITIKAI TEVÉKENYSÉG MIATT FONTOS HELYEKET TÁMADTÁK.

Scott Ritter végezetül kifejtette, Kijevvel hasonló esemény történne. Érdekesség, korábban a The Washington Post amerikai napilap a Pentagon kiszivárogtatott dokumentumaira hivatkozva arról számolt be, Ukrajna csapásokat tervez Moszkva ellen a háború kezdetének évfordulóján.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

ENSZ-vizsgálatot követelnek az Irak elleni amerikai invázió ügyében