3 éves kislánya szeme láttára késelte halálra 7 hónapos várandós feleségét a férfi

Kislánya szeme láttára, brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg várandós feleségét a 42 éves kiskundorozsmai férfi. Mi az arányos büntetés egy ilyen elmebeteg számára?

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A rendőrök az udvaron találtak rá a halálra szúrt kismamára még 2020. novemberében. Férje az alvó feleségét több mint harmincszor szúrta meg két késsel, olyan erővel, hogy az egyiknek még a pengéje is eltört. A kismama azonnal meghalt és 7 hónapos magzatuk sem élte túl a támadást. A vérengzést hároméves kislányuk is végignézte, aki szintén a hálószobában volt.

A meggyilkolt nő szülei megtörten ültek a tárgyalóteremben, végig szorosan fogták egymás kezét. A férfi az utolsó szó jogán bocsánatot kért.

“Szörnyű dolog, ami történt. Nagyon sajnálom és megbántam, amit tettem, elismerem a bűnösségem”

– mondta a tárgyaláson.

A férfi korábban azt mondta, nem érti, miért bántotta terhes feleségét.

“Nyilván tehát egy ép elméjű ember ilyet nem tesz, amit én tettem”

– magyarázkodott a tárgyaláson.

A szakértők megállapították, hogy paranoid személyiségzavara van. A gyilkosság előtt ugyanis azt hitte, megfigyelik és lehallgatják, ebben pedig felesége is segédkezik. El is akart válni a nőtől.

A férfit 20 év fegyházra ítélték elsőfokon, az ügyészség szerint azonban ez nem elég, életfogytiglani büntetést érdemel, ezért fellebbezést nyújtottak be. Ahogy a gyilkos férj is, de ő azt kérte, hogy enyhítsenek a büntetésén.

A vádlottal szemben kiszabott szabadságvesztést életfogytig tartó szabadságvesztésre súlyosított a törvényszék, a feltételes szabadságra bocsájtás legkorábbi időartamát 30 évre állapította meg.

A férfit azért nem a legsúlyosabb, azaz tényleges életfogytiglani büntetésre ítélték, mert beszámítási képessége korlátozott volt.

Kis híján megölték a férfit a bántalmazói Budapesten

Megerőszakoltak, megöltek, majd újból megerőszakoltak egy 94 éves hölgyet a részeg cigányok

(Tények.hu nyomán Szent Korona Rádió)