Tovább bővült az ismert antifák listája – Újabb külföldi terroristák ellen adott ki körözést a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság által közösség tagja elleni erőszak miatt folytatott eljárásban az eddig kihallgatott négy gyanúsítotton kívül már további hat külföldi ellen van érvényben elfogatóparancs. Alább mutatjuk, kik is a körözött antifasiszták.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A fővárosban a 2023. február 11-ét megelőzően elkövetett támadásokat illetően a Budapesti Rendőr-főkapitányságon létrehozott nyomozócsoport folyamatosan dolgozik a bűncselekménysorozat felderítésén. A budapesti nyomozók szorosan együttműködnek a német rendőrséggel.

Az eljárásnak jelenleg négy gyanúsítottja van: közülük egy német és egy olasz állampolgár letartóztatásban van, egy német állampolgár bűnügyi felügyeletét rendelték el, egy magyar állampolgár szabadlábon védekezik. A bűncselekmény-sorozattal összefüggésben a BRFK korábban további három német állampolgár ellen (Wittklugel Clara Judith 22 éves, Schroeter Moritz Christian Leopold 21 éves, Dieckmann Emilie Samira 20 éves) adott ki elfogatóparancsot.

A nemzetközi együttműködéssel folytatott nyomozómunka eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság által elfogatóparanccsal körözött személyek köre újabb három német állampolgárral bővült:

  • Aschoff Nele Philippine Maya, 21 éves nő
  • Müntnich Paul Joscha, 26 éves férfi
  • Guntermann Johann, 29 éves férfi

Reméljük, hogy a rendőrség hatékonyan jár, el, és minél hamarabb kézre kerítik a szélsőbalos terrorista elkövetőket!

Gyűjtsük össze őket! Az antifák már a KSH-ban és a felsőoktatásban is ott vannak

Letartóztatták Németországban a budapesti antifa terrortámadások gyanúsítottjait

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)