Látszólagosan Szlovákia is ellenáll az EU LMBTQP kényszerének

Az Európa Tanács Rasszizmus és Intolerancia Elleni Európai Bizottsága (ECRI) felszólította a szlovák államot, hogy javítsa az LMBTQP-jogok szabályozását és csökkentse a diszkriminációt, de a soviniszta műállam a jelek szerint ebben az esetben az igaz oldalon áll és nem akar eleget tenni az EU nyomásának a témában.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A szlovákiai konzervatív képviselők elutasították az európai parlamenti társaik arra irányuló kérését, hogy tegyenek lépéseket az LMBTQP kisebbségek hátrányos megkülönböztetése ellen.

A konzervatív törvényhozók kedden fogadták el az ellenhatározatot, melyben foglaltak szerint az EU túllépi a hatáskörét, amikor beleavatkozik szuverén országok belügyeibe és szankciókkal fenyegeti azokat ellenállás esetén.

Szlovákiában nem lehet házasodniuk az azonos nemű pároknak, mivel az alkotmány a házasságot férfi és nő közötti szövetségként határozza meg és az élettársi kapcsolatot sem ismerik el, melyre vonatkozóan szintén elutasítottak egy törvényjavaslatot.

Tavaly Pozsonyban két embert öltek meg egy melegbárban, ezt terrorcselekménynek minősítette és a kirekesztésre hivatkozik az gyilkosságokkal kapcsolatban az ECRI, valószínűleg az LMBTQP-lobbi által presszionált előítéletekre alapozva.

Az oktatás minden szférájából kitiltják az LMBTQP-lobbit Boszniában

Elmebaj: magát transz-babának képzelő férfi lopott pelenkát egy bölcsődéből

(Szent Korona Rádió)