Kis híján megölték a férfit a bántalmazói Budapesten

Három férfi verekedett össze a XI. kerületben, közülük egynek fennakadt a kapucnija egy pad háttámláján esés közben. A rendőrök és a mentősök élesztették újra az életjelenségeket nem mutató sérültet.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2023. március 19-én 14 óra 12 perc körül érkezett bejelentés, miszerint a XI. kerületben, a Kosztolányi Dezső téren két férfi bántalmaz egy harmadikat.

A helyszínre kiérkező rendőrök megtalálták a bejelentésben szereplő három férfit, akik közül egyikőjük a bántalmazás következtében elborult egy padon. A sértett a kapucnijánál fogva fennakadt a pad háttámláján és már nem lélegzett, így azonnal megkezdték az újraélesztését, amit átadtak a kiérkező mentőszolgálat munkatársainak.

A sikeres újraélesztést követően a férfit kórházba vitték, míg a másik két férfit elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A fővárosi nyomozók a 26 éves S. Csabát súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint segítségnyújtás elmulasztása vétség, a 38 éves T. Lászlót segítségnyújtás elmulasztása vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Be voltak drogozva a biztonsági őröket megtámadó cigányok: Fortunyák Patrik ütött boxerrel

Pakusza Zoltán: tegyenek a hatóságok a bűnözés visszaszorításáért!

(Police.hu – Szent Korona Rádió)