Be voltak drogozva a biztonsági őröket megtámadó cigányok: Fortunyák Patrik ütött boxerrel

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a 46 éves cigányt, aki fiaival együtt vett részt a másfél héttel ezelőtti brutális nyíregyházi “tömegverekedésben”, amikor a biztonsági őrökkel csaptak össze a Mamma Mia nevű szórakozóhely előtt. A Tények információi szerint az idősebb testvér, tehát Fortunyák Patrik volt az, aki boxerrel nekiesett a biztonsági őrnek.

Az ügyről bővebben már írtunk (megnevezve a cigány elkövetőket facebook-profilokkal), dióhéjban: Korábban kidobták a bokszoló cigány fiatalokat a szórakozóhelyről, mert bedrogoztak egy lányt. Üzengettek, meg akarták torolni, hogy “rászísta” módon kitiltották őket. Egy 10-12 fős cigány hordával tértek vissza, az egyikük pedig boxerrel megütötte az egyik biztonsági őrt, akinek a szeme világa veszélybe került. Erre válaszul rontott ki a biztonsági személyzet és vett revansot a Fortunyák testvéreken és az apjukon.

Most kiderült, hogy előállításukkor kábszeresek voltak és találtak is náluk anyagokat: “F. M. 19 éves és F. P. 21 éves nyíregyházi lakosokat garázdasággal és testi sértéssel, valamint kábítószer birtoklás vétségével is meggyanúsították, mivel az elvégzett mintavétel kábítószer hatóanyagának jelenlétét mutatta ki a szervezetükben. A rendőrök a fiatalabb férfitól 7,5 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot foglaltak le.”

“A verekedést kettejük közül a 21 éves fiatal kezdte, aki egy boxerrel szemen ütötte az őrök egyikét. Az ütés előtt obszcén szavakkal meg is fenyegette az őröket, amiről hangfelvétel is készült, ezt szintén ismertették a Tényekben.”

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Bokszoló Fortunyákék verték ki boxerrel a biztonsági őr szemét – de aztán kaptak a pofájukra