Budaházyék kegyelmének eléréséhez a Te támogatásodra is szükség van!

A vérlázító másodfokú ítélet után a Hunnia perben igazságtalanul meghurcoltaknak az eddigieknél is nagyobb szükségük van a támogatásra. A szabadsagot.com csapata nagy erőkkel gyűjti az aláírásokat a kegyelmi kérvény elfogadtatásának érdekében, a médiafelületeken való hirdetések azonban nagy összegeket emésztenek fel. Alább felhívásukat olvashatjátok. Támogassátok őket! 

Kérjük, írja alá a köztársasági elnöki kegyelemért indított petíciót!

szabadsagot.com

A szabadsagot.com mögött álló informatikai szakemberek, operatőrök, videóvágók és grafikusok teljesen ingyen dolgoznak, hazafias elköteleződésből végzik munkájukat. Egyetlen dologra kell sok pénzt költenünk: a hirdetésekre, melyekkel széles tömegekhez juttathatjuk el a Budaházy György és társainak köztársasági elnöki kegyelméért indított kampányunk és petíciónk hírét. Az eddig érkezett adományok legnagyobb részét felhasználtuk, ezért kérjük, hogy támogassák kezdeményezésünket, hogy továbbra is tudjunk hirdetéseket megjelentetni, ezzel segítve a fegyházba zárt hazafiak ügyét!

A befolyt összegeket a szabadsagot.com alá tartozó közösségi média felületeink tartalmainak és honlapunk hirdetésére fordítjuk.

A támogatásokat az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

– Bankszámlaszám: 11773425-03215935
– Számlatulajdonos neve: Haraszti Mária
– Közlemény: Adomány

(A számlatulajdonos Budaházy György édesanyja.)

Minden felajánlásért hálásak vagyunk! Köszönjük!

A szabadsagot.com csapata

Budaházy-ügyben már csak a köztársasági elnöki kegyelem segíthet! (videó)

Miért igazságtalan a mostani ítélet a Hunnia-ügyben? Családapák kerülnek 4-5 évre ténylegesen börtönbe!

(Szent Korona Rádió)