Botrány: LMBTQP-szervezeteket támogatott illegálisan az ír miniszter

Egy nemrég nyilvánosságra került levelezés szerint Roderic O’Gorman, Írország esélyegyenlőségi minisztere több mint 1 millió euró értékben támogatott olyan állami forrásokból LMBTQP-projekteket, amelyeket a költségvetés szerint teljesen másra kellett volna költeni.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Roderic O’Gorman, Írország esélyegyenlőségi minisztere egy nemrég nyilvánosságra került levelezés szerint lecsapott a különböző államilag finanszírozott projektekre szánt pénzekre, és azokat LMBTQP- projektek finanszírozására költötte.

A homoszexuális O’Gorman harcos támogatója a tömeges bevándorlásnak és más progresszív kérdéseknek az országban, sőt, odáig ment, hogy követelte, hogy az ország általános iskoláiban transznemű témákat tanítsanak a gyerekeknek.

Az Irish Independent beszámolója szerint a minisztert most rajtakapták, hogy az adófizetők pénzéből finanszírozott különböző homoszexuális- és transzneműségpárti projekteket országszerte.

Összességében a miniszter állítólag mintegy 1,1 millió eurót vett el a 2021-ben és 2022-ben az államilag finanszírozott projektekre már elkülönített pénzből. A miniszter átcsoportosíthatta a forrásokat a vidéki közösségi infrastruktúra fejlesztésére és befogadóbbá tételére szánt projektek számára, ami az LMBTQP-szolgáltatások hiányosságainak kezelését és a meglévő LMBTQP-szervezetek támogatását célozta meg.

O’Gorman még a Transgender Equality Network Ireland civil szervezetnek is komoly támogatást biztosított, annak ellenére, hogy a csoportosulás többször is elmulasztotta a pénzügyi elszámolások benyújtására vonatkozó törvényi kötelezettségét.

“O’Gorman miniszter ebben a levelezésben feltárt cselekedetei szégyenletesek és megbocsáthatatlanok, különösen a hajléktalanok, a bezárás közelében lévő anya-és csecsemőotthonok szempontjából. Olyan személyeket hagytak cserben, akiket az egymást követő kormányok megdöbbentő módon elhanyagoltak” – jegyezte meg Peader Toibín ír parlamenti képviselő.

O’Gorman kormányhivatalának szóvivője azonban megvédte a zöldpárti politikust, azt állítva, hogy a támogatások átcsoportosítása szabályos volt.

 

Az USA-ban működik az LMBTQP-propaganda? Egyre több a deviáns az országban

(v4na nyomán Szent Korona Rádió)