Mohamed lett a legnépszerűbb név Írországban

Egyre több európai városban hódítanak a migránsok által preferált nevek, Írországban sem ez volt az első, hogy egy arab név lett a legnépszerűbb. Nyilvánvalóan mindennek semmi köze sincs a migrációhoz…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Mohamed az elmúlt hat évben a legnépszerűbb fiú babanév volt az Egyesült Királyságban, míg Hollandiában tavaly a második legnépszerűbb név lett. A belga fővárosban, Brüsszelben is messze ez volt tavaly a legnépszerűbb kisfiúnév, és az elmúlt években Berlinben, Párizs külvárosában és a svédországi Malmőben is vezette a listát.

A francia anyakönyvi hivatal 2021-ben arról számolt be, hogy a Franciaországban született csecsemők legalább 20 százaléka kap muszlim keresztnevet, a valós szám pedig közelebb lehet a 25 százalékhoz. A városi területeken egyre több a bevándorló, akik lassan többségben lesznek az európai lakosokhoz képest. Franciaországban nem állnak rendelkezésre etnikai statisztikák, így a kutatóknak olyan tényezőket kell megvizsgálniuk, mint például, hogy hányan születnek arab névvel, hogy meghatározzák a demográfiai trendeket.

Németország egyes régióiban szintén felgyorsult a népesség kicserélődése. Ezzel kapcsolatban Behzad Karim Khani német-iráni író nemrég azt mondta, hogy a migránsok végül meg fogják örökölni a németektől az országot, utóbbiak pedig végül kihalnak majd.

“Azt hiszem, most már ott tartunk, hogy őszintén szemügyre kell vennünk a helyzetet. Kezdjük azzal az egyszerű megállapítással, hogy mi – migránsok, külföldiek, nevezzenek minket, ahogy akarnak – nem fogunk olyan könnyen távozni. És ti sem, kedves bio-németek, bár demográfiailag biztosan megszűntök. Kihalófélben vagytok, és az országotoknak a következő 15 évben (évente) kb. négyszázezer új munkaerőre van szüksége, ez kb. egymillió bevándorlót jelent évente. Valószínűleg mi migránsok fogjuk örökölni ezt a földet. Szóval itt az időre játszhatunk, ami nektek nincs”

– magyarázta Khani, aki szerint ezek az úgynevezett “bio-németek” megérdemlik, hogy demográfiailag kicseréljék őket az ország második világháború alatti tetteikért. A férfi még egy barátjára is hivatkozik, aki egyszer azt mondta neki, hogy “az arabok a zsidók bosszúja a németeken”. A szerző úgy érvel, hogy aki a “faji tisztaság” eszméjére alapozva indít világháborút, az a vereség után néha kénytelen bevándorlóországgá válni.

Utcára tesznek száztíz idős embert Berlinben hogy legyen hely a migránsoknak

Először büntettek meg egy migránsokat szállító hajót Olaszországban

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)