A női börtönökben ülő homoszexuális férfiak jelentős része nőket vagy gyerekeket molesztált bezárása előtt

Egy kutatásból bebizonyosodott, hogy a magukat transznemű nőnek valló elítéltek jelentős része nőkkel vagy gyerekekkel szemben elkövetett szexuális erőszak miatt ül a női börtönökben. Ezek a tény még mindig érthetetlen, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy háromnegyedüknél megállapították, hogy újra bűncselekményt fognak elkövetni, amire az ellenkező neműekkel zsúfolt börtönökben lehetőséget is biztosítanak számukra.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Egy friss tanulmány szerint a börtönökben lévő transznemű rabok döntő többségét erőszakos bűncselekmények elkövetéséért ítélték el, 46 százalékukat szexuális visszaélések miatt.

A kanadai börtönökben tízből kilenc férfi, aki nőként azonosítja magát, erőszakos bűncselekményt követett el, közel felüket pedig szexuális bűncselekmény miatt ítélték el – derül ki egy nemrégiben készült tanulmányból.

A felmérést a Kanadai Büntetés-végrehajtási Szolgálat (CSC) készítette, és 99, különböző nemű rabbal készítettek interjút 2017 és 2020 között. Megállapították, hogy a 61 olyan férfi elkövető közül, aki magát nőként vagy nem férfiként azonosította, 92 százalék erőszakos bűncselekményt, 46 százalékuk pedig szexuális bűncselekményt követett el. Eközben a magukat férfiként azonosító nők nulla százalékát ítélték el szexuális bűncselekményért.

A CSC éves jelentése arra is rávilágít, hogy a magukat férfiként azonosító férfiak mindössze 25,8 százaléka ült erőszakos bűncselekményekért, többek között emberölésért, gyilkossági kísérletért vagy súlyos testi sértésért.

A kutatók azt is elárulták, hogy a nem férfiként azonosított biológiai férfi elítéltek 74,6 százaléka magas kockázatú elítélt, ami azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel újra bűncselekményeket fog elkövetni a szabadulása után.

Megdöbbentő adat, hogy az elítélt bűnözők áldozatainak több mint fele, 58 százaléka gyermek, és 55 százaléka nő volt. A szexuális bűnözők 85 százaléka pedig olyan bűncselekményt követett el, amely az áldozat halálát vagy súlyos sérülését eredményezte. Az elkövetők egyharmadának ráadásul egynél több áldozata volt.

A jelentésből továbbá az is kiderült, hogy a transzneműként vagy nemileg sokszínűnek azonosított férfiaknak csak mintegy 16 százaléka kérte, hogy női börtönbe helyezzék át őket. Az áthelyezési kérelmek nagy többségének, 62 százalékának helyt adtak, míg a kérvények 19 százalékát elutasították, további 19 százalékuk esetében pedig a vizsgálat időpontjában még mindig folyamatban volt az eljárás.

Ezúttal egy fővárosi karateedzőről derült ki, hogy pedofil és fiatal fiúkat tart szexrabszolgának (+név és arc)

7 éves gyerekeket erőszakoló “transzneműt” zártak női börtönbe

(V4NA – Szent Korona Rádió)