“Elárultam a szülőhazámat” – Kiegészítették a második világháborús zsidó terrorista szobrát

A Kuruc.info hívta fel rá a figyelmet, hogy a második világháborús, izraeli terrorista Szenes Hanna szobrát korrekt módon kiegészítették. A szoborról és annak felállításáról korábban már itt írtunk. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Szenes Hanna, “leánykori nevén” Hannah Senesh az egyesek szerinti “hősnő és szimbólum”, valójában persze egy haganás terrorista, aki partizánként próbálta vérünket ontani a második világháború idején, amiért persze a “fasiszta magyar hadbíróság” kivégezte. Sajnos sok egyéb más mellett, az antifák ezen elődjének is szobra állhat, nem máshol, mint az ikonikus budapesti Széna téren.

A Szenes Hanna park és utcáról nem is beszélve. Az antifák ezen korai elődjének mementója kapott egy kis kiegészítést:

A “hősnő és szimbólum” rangra emelt Szenes Hannáról egy kis történelmi gyorstalpaló Csonthegyi Szilárd egyik kiváló munkájából idézve:

Hannah Senesh néven szerepel a[z izraeli Zsidó Emberek Múzeuma (ANU)] múzeumban még Szenes Hanna is. Szenes a második világháború idején azon zsidók sorát erősítette, akik miatt gettókba és táborokba lettek zárva társai: az ellenséggel együttműködő, a gazdanépet belülről bomlasztó és gyengíteni próbáló partizánok és ügynökök közé tartozott ő is, mint sok más zsidó. A zsidó miszticizmust követő Szenes eközben cionistaként a palesztinai területfoglalást is segítette a ’30-as évek végén a Haganah militáns csoport köreiben. Az arabokkal való hadakozás helyett 1944-ben inkább jugoszláviai partizánokhoz csatlakozott, de később elfogták, elítélték, majd kivégezték.

Antifa összkép: a kurd terroristák által kiképzett nemzetközi antifa felforgató terrortevékenységéről (I. rész)

A titkosszolgálatok és hatóságok mulasztása miatt randalírozhatott az Antifa Budapesten?

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)