Így segíthettek az antifa támadások következtében szívrohamot kapó hazafinak

Az Antifa múlt hétvégi támadásai brutális eredményekkel zárultak. Az egyik érintettet újra is kellett éleszteni, ennek következtében jó ideig kereset nélkül maradhat. A Kitörés45 honlapján közzétett jótékonysági felhívásból minden részlet kiderül, miként tudjátok támogatni a családot: 

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Mint ahogy a belső csatornákon és a híradásokból értesültetek, az elmúlt hétvégén több támadást is végrehajtott az ANTIFA szeretett fővárosunkban. Egy esetet kiemelnénk, D. László urat és barátnőjét az V. kerületben ért brutális támadás. Kórházba szállításukat követően egy éppen munkába induló barátjuk rohant a kórházba, hogy László és felesége hogylétéről tájékozódjon. Barátjukat, Pétert oly módon felzaklatták a történtek, hogy a kórház előtt szívrohamot kapott. A helyszínen jelenlévő rendőrök és a szolgálatot teljesítő orvosok gyors és profi reakciójának köszönhetően 20 perc küzdelem után sikerült Pétert újraéleszteni. Péter túl van az életveszélyen, megműtötték, de jelen pillanatban is kórházi ápolásra szorul, mely miatt hosszú időre munkaképtelen lesz.

Egyesületünk felvette a kapcsolatot a családdal, akik fentiek miatt nehéz anyagi helyzetbe kerültek, megélhetésük Péter keresete nélkül veszélybe került. Péternek két kiskorú gyermeke van, egy kisfiú és egy kislány. Ezúton kérünk minden jóérzésű olvasót, bajtársat, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák Péter családját, minden kis segítség számít. Amint Péter felépül, mindenkinek személyesen fog köszönetet mondani a segítségért.

Adatok, amire az adományokat küldhetitek (Péter feleségének édesanyja):

Szántó Sándor Zoltánné
Erste Bank, számlaszám: 11600006-00000000-93540597

A közleménybe kérjük írjátok bele : PETI, és adjátok meg e-mail címeteket, hogy később köszönetet tudjon mondani.

Köszönjük!

(Kitores45 nyomán Szent Korona Rádió)