Dopeman: az LMBTQP-lobbi hagyja békén a gyerekeket

Dopeman az évek során rengeteg témával kapcsolatban szólalt már meg, és a nyilatkozatai alapján lehet látni, hogy minél idősebb, annál jobban foglalkoztatja a normalitás, amit videóival képvisel. Ezúttal a 15 éves kisfiút megrontó homoszexuális tanár esetében fakadt ki egy videó keretein belül, amiben erősen ellenzi az LMBTQP-lobbi iskolákban való tevékenykedését.

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

“Róma végnapjait éljük, ez realizálódik a szemünk előtt”, mondja a 15 éves gyerekkel “kavaró” tanár ügyével kapcsolatban friss videójában Dopeman. A rapper rámutatott, a pedagógustüntetések önmeghatározásuk szerint “valamiféle elnyomás” ellen zajlanak.

“De ha az elnyomás az, ami normalitást jelképez és a velük szemben való harc a nemnormalitás jegyében zajlik, akkor ott felmerülnek kérdések”

– fogalmaz Dopeman, aki szerint látható, hogy az élet működésének feltételeit biztosító, fundamentumnak számító, működőképes modelleket szétzúzza a jóléti és fogyasztói társadalom. Példaként említette a család intézményének tönkretételét, az apahiányos társadalmat, a tradíciók leértékelését, a férfi és nő kapcsolatának lebontását.

“A világot szétszaggató tudati működés lett úrrá rajtunk”

– véli a rapper, aki a háttérben a fogyasztói társadalmi őrületet fedezi fel. Eszmefuttatása során határozottan kijelentette, a tanári hivatás elsőbbséget élvez a nemi vágyakkal szemben, a tanárnak minden esetben kötelessége, hogy e szerint hozzon döntéseket. Az elfogadást hirdetőknek az el nem fogadást is el kellene fogadniuk, hangsúlyozta, rámutatva, ezzel szemben ezek a körök teljesen át akarják alakítani a világot.

A konkrét esettel kapcsolatban rámutatott, a tanártüntetések egyik szervezőjének nem a tanári mivolta volt igazán fontos, hanem a homoszexualitása, ezen belül pedig az, hogy “ő a friss kiskakashúst szereti”.

Dopeman szerint abban, aki 15 éves fiatalokkal kezd ki, “nagyon kemény dolgok lehetnek odabent”, de az az “alap”, hogy a gyerekeket hagyják békén.

“Legalább az esélyt adják meg a gyerekeknek, hogy hátha úgy tudnak dönteni, hogy sima életet akarnak élni, nagyon kemény, ami ömlik a médiából.”

Nem igaz, hogy nem hatalmas erővel tombol az LMBTQ-lobbi, “tolják, mint az állat”, holott az egész egy jóléti problematika, fogalmazott. Példaként említette, hogy amikor bement egy könyvesboltba, a pszichológiával foglalkozó könyvek között 25-30 olyat talált, ami reklámozta az LMBTQ-életformát. Az egész országot felkavaró eset főszereplőjét Dopeman “predátornak” titulálta, többször hangsúlyozva, hogy az illető még promotálta is nézeteit, illetve devianciáját.

“Azt hiszitek, erről a csávóról a közege nem tudta, hogy ez a helyzet? Csak akkor szabadultak meg tőle, amikor kiderült.”

Mindenféle extremitásokat képviselő férfiak és nők, romboló egzisztenciák, akik le akarnak rombolni mindent, ami hagyomány, csak boldogtalanságot tudnak hozni a világunkba Dopeman szerint, aki elképesztőnek tartja, hogy egy 39 éves férfi büszkén mondogathatja, hogy szexuális kapcsolata van egy 15 éves fiúval.

“A vágyak csak addig képesek, amíg hajtóerőt adnak ahhoz, hogy a világot teljessé tegyük. De az ember, akinek hepciás stílusa és gyermekeket megrontó indíttatása van, az nincs rendben, mert torz világot eredményez”

– figyelmeztetett a rapper.

15 éves fiút ront meg a tanártüntetések homoszexuális szervezője

LMBTQP-propaganda pornóképregényt találtak egy wisconsini iskola könyvtárában

(Elemi nyomán Szent Korona Rádió)