Kokaintúladagolásban halt meg a néger, ismételten az őt előállító rendőrökre fogják?

George Floyd tényszerűen nem a rendőrségi intézkedés, hanem a kábítószer túladagolás következtében bvesztette életét, a politikai nyomásra, a vele szemben intézkedő rendőrt mégis elítélték. Most a BLM alapítójának unokatestvére vesztette életét, szintét kokain miatt egy rendőrségi intézkedés után. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

 

Los Angelesben közlekedési balestehez hívták ki a rendőröket, melynek okozójaként a szemtanúk Keenan Andersont, a BLM mozgalom alapítójának unokatestvérét jelölték meg. Anderson megpróbált elmenekülni, de a rendőrök levitték a földre, miután hisztérikus rohamban tört ki. Vergődött, a rendőröknek ellenállt, s miközben jól láthatóan, eléggé kegyesen bántak vele, azt ordítozta, hogy meg meg akarják ölni, és azt akarják vele tenni mint George Floyddal. A slusszpoén az egészben, hogy a rajta térdelő “rendőr” is néger volt.

A férfi ellenállásának végül az elektromos sokkoló használata vetett véget.

Miután sikerült megbilincselni kórházba szállították, ahol 4 órával később elhunyt. A toxikológiai vizsgálatok kimutatták, hogy nagy mennyiségű kokaint és marihuánát is fogyasztott.

Vajon a bedrogozva autóbalesetet okozó BLM ivadék halálát is a rendőrökre fogja kenni a mainstream média és politika?

Lelőtte a civil a néger rablót, jön az újabb BLM hullám?

Egy fehér kislányt öltek meg a néger BLM aktivisták – a fehérek elleni rasszizmus áldozata

(Intel Republic és USA Today nyomán Szent Korona Rádió)