Szétverték a VB vereség miatt Franciaországot, mert a fehér kapus rosszul védett

A “franciák” tegnap vereséget szenvedtek Argentínától a katari VB-n. A szinte csak afrikaiakból álló csapat vereségéért a négerek a fehér kapust okolják. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ahogy arra számítani lehetett, nem volt zökkenőmentes a francia városokban a VB döntő eredményét követő pár óra, a fővárosban és több nagyvárosban is zavargások voltak. A világ egyik legszebb sugárútjaként számon tartott párizsi Champs-Élysées-n összegyűlt tömeg tűzijátékkal lőtte a rendőröket, a helyszínen készült felvételen látszik, hogy direkt a rendőrökre céloznak, akik pár lövést követően támadásba lendülnek, hogy kiszorítsák a tömeget a sugárútról.

Ám nem a főváros volt az egyetlen, ahol rendbontás volt, több francia nagyvárosban is voltak zavargások, Lyon belvárosában rettenetes pusztítást végeztek, törtek-zúztak az utcán, a központi Bellecour téren kövekkel dobálták a rendőröket, akik könnygázzal oszlatták fel a tömeget.

Szintén Lyonban vették videóra, hogy egy békésen autózó nőre támadtak az utcán, körülvették a kocsiját és elkezdték lökdösni, majd kövekkel dobálták meg, a nőnek végül sikerült elmenekülnie a helyszínről.

Ugyancsak Lyonban az előző felvételen látható utcában közlekedő több autót is megrongáltak az utcán hőzöngő vandálok, őket végül a rendőrök kergették el.

A Lyon Mag nevű helyi lap értesülései szerint a városban több üzlet kirakatát is betörték, majd kifosztották a boltokat, több személyt is őrizetbe vettek, a belvárosi Bellecour metróállomást pedig több mint egy órára lezárták.

Az ország déli részében lévő Nizzában is volt zavargás, a város központjában lévő Avenue Jean Médecin nevű sugárúton szándékosan a rendőrökre lőttek tűzijáték rakétákkal.

Grenoble és Bordeaux városának sem volt nyugodt éjszakája:

Ám nem csupán a fenti zavargások árnyékolták be a világbajnokságot, a francia nemzeti válogatott kapusát, a fehér bőrű Hugo Lloris-t példátlan rasszista támadás sorozat érte a Twitteren, erről Damien Rieu francia jobboldali politikus számolt be, mellékelve a szitkozódó üzeneteket, melyekben mocskos fehérnek nevezik a focistát, többen is egyenesen őt okolták a franciák vereségéért.

Az elődöntő után is szétverték a migránsok Európa nagyvárosait

A migránsokat fizetik le a drogdílerek, hogy rendőrökre támadjanak

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)