Megdőlt a baloldali összeesküvés elmélet: természetes halált halt a fotóriporter Katarban

Grant Wahl amerikai fotóriporter katari halála hatalmas visszhangot kapott. A fotós a december 9-i Argentína–Hollandia mérkőzésen esett össze a Loszail Stadionban, és annak ellenére, hogy gyors orvosi ellátásban részesült, a helyszínen életét vesztette. A bátyja terjesztette el a hírt, hogy a testvérét biztosan meggyilkolták, mert szivárványos LMBTQP pólót viselt. A boncolás során azonban kiderült, hogy természetes halála volt. Érdekes módon mégse nevezi senki őrültnek a liberálisokat a gyilkosságról szóló összeesküvés elmélet miatt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

New Yorkban megtörtént a boncolás, Grant Wahl özvegye pedig nyilvánosságra hozta a december 9-én, az Argentína–Hollandia-negyeddöntőn elhunyt amerikai fotós halálának okát.

A 48 éves fotóriporter halálát az okozta, hogy szétrobbant az aortája, vagyis a szív verőere. A boncolás tanúsága szerint évek óta úgynevezett aorta-aneurizmában szenvedett, ami kóros verőértágulatot jelent, ilyenkor a normálisnál legalább 50 százalékkal jobban kitágul a verőér. Az aorta-aneurizma tulajdonképpen egy időzített bomba a szervezetben, genetikai okai vannak, és soha nem lehet tudni, mikor robban.

Ezzel megdőlt az a baloldali összesküvés elmélet, miszerint a fotóst meggyilkolták volna, amiért szivárványo LMBTQP pólót viselt.

Való igaz, hogy emiatt nehézségei akadtak a bejutással a stadionokba, és egy alkalommal teljesen jogosan le is tartóztatták a hatóságok, de aztán szabadon engedték. A boncolás megállapította, hogy szó sem lehet idegenkezűségről. Ismeretes, hogy Wahl fivére, Eric, testvére halála után a közösségi médiában arról posztolt, hogy testvérét valószínűleg meggyilkolták nézetei miatt. Most azonban Eric nyilvánosan elismerte, hogy Grant természetes halált halt, alaptalan a gyilkosság gyanúja.

Grant Wahl neves, elismert fotóriporter volt, elsőnek ő készített nagy visszhangot kiváltó fotót LeBron Jamesről, amikor a kosaras sztár még csak 18 éves gimnazista volt. Az ikonikus fotó a Sports Illustrated címlapján szerepelt.

Egyre nagyobb a hiszti a szivárványos karszalag miatt Katarban

Leállították a labdarúgó-világbajnokság nagykövetének interjúját, mert felszólalt az LMBTQP-propaganda ellen

(Index nyomán Szent Korona Rádió)