Trump szerint hűtlenek a zsidók az őket pátyolgató USA irányába

Bár Donald Trumpot a hazai “jobboldaliak” közül is sokan igen magasra értékelik, az amerikai elnökök sorában az egyik, ha nem a legnagyobb Izrael és cionizmus támogató. Ennek okán kérte számon most a zsidó vezetők hűségét. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Donald Trump volt amerikai elnök a hűség hiányával vádolta meg a zsidó vezetőket péntek délelőtt a Truth Social oldalán közzétett bejegyzésében, mondván: “szégyellniük kell magukat”.

“Szégyellniük kell magukat. A legnagyobb barátaik és szövetségeseik iránti hűség hiánya az oka annak, hogy a Kongresszus és oly sokan mások nem támogatják Izraelt.”

Trumpról a The Gateway Punditban Wayne Allyn Root azt írta, hogy karrierjét és politikai pozícióját kockáztatta azért, hogy mindig támogassa Izraelt. Szerinte Izraelben Trumpot nagyon szeretik.

Októberben Trump azt írta, hogy könnyen lehetne Izrael miniszterelnöke.

“Egyetlen elnök sem tett többet Izraelért, mint én. Némileg meglepő azonban, hogy csodálatos evangélikusaink sokkal jobban értékelik ezt, mint a zsidó hitűek, különösen az Egyesült Államokban élők”.

Trump azt is állította, hogy Izraelnek egykor abszolút hatalma volt a Kongresszus felett, de szerinte Biden és Obama nem szolgálta/szolgálja ki eléggé a cionista lobbi érdekeit.

Izraelnek nyújtott közös támogatásról írt Trumpnak Orbán

Mélyebben a cionisták Ukrajnát érintő terveiről

(Quds News nyomán Szent Korona Rádió)