“Úgyse kaptok el minket, kutyák!” – üzentek kalapáccsal kezükben a cigányok a rendőrségnek

A kiilleszkedettek igencsak büszkék voltak magukra, hogy kiraboltak egy nőt, és több betörést elkövettek, ugyanis TikTokon üzentek “boldogan” a hatóságiaknak, miszerint őket nem fogják elkapni, örömük azonban nem tartott sokáig…

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A marcali rendőrök rablással és betöréssel is gyanúsítják azt a 30 éves lengyeltóti férfit, akit testvérével egy időben, 2022. november 29-én délelőtt Nemesdéden fogtak el. A Somogy megyei felderítők, nyomozók és a MEKTA bevetési egység segítségével végrehajtott akció előtt a cigányok még egy, a TikTokra feltöltött videóban üzentek az őket üldöző rendőröknek, melyben többek közt a következők hangoznak el:

“Az összes f@sszopó rendőrnek speciálba’! (…) Úgyse kaptok el minket, kutyák!”

Örömük azonban nem tartott sokáig:

A rendőrkézre került testvérpáros idősebb, az országos körözési listán is szereplő tagja a megalapozott gyanú szerint október elején, Nemesdéden egy parkoló autóban várakozó hölgy nyakából próbálta meg kitépni aranyláncát, melynek során ököllel meg is ütötte a nő kulcscsontját. A rablás kísérletén túl két közeli pince feltörésével elkövetett lopás miatt is kihallgatták az egyenruhások. Az ügy adatai alapján a betöréseket öccsével közösen követte el, ezért a nyomozók – őrizetbe vételük mellett – mindkettőjük letartóztatását kezdeményezték. A testvérek kihallgatásuk alkalmával további vagyon elleni bűncselekmények elkövetését is beismerték.

Segített a néni, mégis agyonverte a kiileszkedett Miskolcon

Megöltek egy magyar édesapát a cigányok Vácon

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)