Két embert gázolt halálra az irányíthatatlan autó, a Tesla hazugsággal próbálja menteni a bőrét

Irányíthatatlanná vált egy Tesla Kínában, melynek következtében az autó hirtelen magától felgyorsított, többeket elütött, majd egy falba csapódott. A gyártó a tőle elvárható szenvtelenséggel hazudja, hogy az autóban nem történt meghibásodás.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Chaozhou városában november 5-én készült felvételeket hozott nyilvánosságra a kínai rendőrség. A videón látható amin egy autó lelassít, majd rendkívül nagy sebességre gyorsít fel a többi közlekedő kárára. A száguldás következtében több motorost és kerékpárost is elgázolt, akik közül ketten életüket is vesztették. Az ámokfutásnak az vetett véget amikor a Tesla egy kisteherautónak ütközött, majd a falnak csapódott.

Az 55 éves sofőr elmondása szerint az autó irányíthatatlanná vált és nem reagált a fékpedálra, amit könnyen el tudunk képzelni a számtalan hasonló esetet figyelembe véve. A Tesla elismerte, hogy a helyi rendőrökkel közösen vizsgálják az ügyet, de a hazudozás nem maradhatott el a részükről, miszerint

az adataik szerint a jármű fékpedálját nem érintették, miközben az keresztülszáguldott az utcákon.

Nem elég, hogy megbízhatatlan, életveszélyes, az emberi lelkiismeretet és gondolkodást semlegesítő járművet gyártanak, még a felelősséget sem hajlandóak vállalni sorozatos hibáikért.

Meghibásodások, silány minőség és pocsék ügyfélszolgálat – Ez jellemzi a Teslát

Technicizáljunk mindent: majdnem bent égett a Teslájában, mert leállt annak központi számítógépe

(Hirado.hu – Szent Korona Rádió)