Nem elég progresszív a brit kormányfő? – Rishi Sunak beleállt a transzneműekbe

Rishi Sunak brit kormányfő az egyenlőségi törvény felülbírálatát tervezi, célja pedig, hogy helyükön kezeljék a transzneműeket a normálisok jogait és becsületét figyelembe véve.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ugyan csak egyetlen fellépést jelent a genderizmus lefelé vezető lépcsőjén, mégis pozitívumnak tekinthető ez a terv az Egyesült Királyság új miniszterelnöke részéről.

Rishi Sunak, elmondása alapján kezdeményezni fogja az egyenlőségi törvény felülvizsgálatát, mellyel az a célja, hogy megkérdőjelezhetetlenné tegye

a nem a biológiai nemet és nem a gendert jelenti.

Ha erre sor kerül, végre újra csak igazi nők versenyezhetnek majd a sportágak női számaiban, és az öltözőkbe és mosdókba sem engednek majd be deviáns transzneműeket, de önmagukat nőnek valló perverz férfiak is kint rekednek.

Ez azt is jelentené, hogy a transzneműek önazonosítása nem bír jogi erővel, ami azt jelenti, hogy a transznemű nőknek nincs joguk a csak nők számára fenntartott létesítményekhez való hozzáférésre.

Egy Downing Street-i forrás szerint a nők és lányok védelme Sunak kormánya számára prioritás, és amennyiben ez nem csap át egy erőszakos feminizmusba, valamint szembe mernek menni a transz lobbival a cél érdekében, akkor nagyon is támogatandó.

Túl gyenge a gyermekvédelmi törvény – nem sikerül gátat szabni az LMBTQP propagandának

Letartóztattak egy LMBTQP aktivistát Katarban

(Mandiner – Szent Korona Rádió)