Még a mentőket sem hívhatták ki az abortusz során megsérült nőkhöz

Hogy ne derülhessen fény az igazságra, miszerint az abortusz valójában mennyire veszélyes, életveszélyes intézkedéseket hoztak az USA legnagyobb abortuszklinikáján. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az LMBTQP-lobbinál erőteljesebben és nagyobb támogatottsággal csak az abortusz-lobbi dübörög. Egyik eszközük a magzatgyilkosságot támogatóknak, hogy mennél biztonságosabbnak igyekeznek beállítani a szörnyű folyamatot. Tavaly beszámoltunk egy argentin lobbistáról, akit mozgalmának eredményei tettek a sírba, ugyanis belehalt a frissen legalizált abortusztabletta alkalmazásába.

Az Amerikai Egyesült Államokban például olyan erőteljes a propaganda, hogy a legnagyobb abortuszra épülő céget a Planned Parenthood-ot nyugodtan népszerűsíthetik az iskolákban. Ennél a szervezetnél dolgozott Abby Johnson is, aki észheztérése után egy filmben vallott az ott tapasztalt szörnyűségekről. Az alkotást a Duo Gladii folyóiratban is ajánlották, nem mint esti szórakozásnak, hanem okulásnak érdemes megnézni.

Abby beszámolt róla egy friss interjúban, hogy “Több egyértelmű jel is arra utalt, hogy a klinikán nem a nők segítésén dolgoznak” -írja a Vasarnap.hu. “Többször is megtörtént, hogy az orvosok sérüléseket okoztak abortusz közben a nőknek: megsértették a méhfalat, és előfordult, hogy komoly vérzéseket okoztak.

Ilyenkor nem szabadott mentőt hívni, mert a klinika előtt sokan imádkoztak, és féltek, hogy kitudódik, hogy baj van.”

– folytatja a portál.

Ezek a klinikák általában nincsenek felszerelve a súlyosabb sérülések kezelésére, így az ilyen és ehhez hasonló eltussolások igen életveszélyesnek mondhatóak.

Miután rákos lett, abortuszt javasoltak, de a kismama az életet választotta

“Imádjuk megölni a babákat!” – üvöltötték az abortuszpárti tüntetők

(Szent Korona Rádió)