Karján gyulladt ki az okosórája

Egyszeri hiba, vagy több készüléknél valós veszély? Egyenlőre nem tudhatjuk, de az Apple valamiért minden áron el akarta titkolni. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Érdekes történetet osztott meg nemrég egy Apple Watch Series 7 felhasználó. Elmondása szerint az eredetileg 2021-ben megjelent készülék túlmelegedett, majd végül felrobbant. Természetesen a tulajdonos azonnal felvette a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálattal, akik vizsgálják, hogy mi történt.

Ám az Apple megpróbálta elérni, hogy a felhasználó hallgasson a történtekről

A tulajdonos csuklóján viselte a készüléket, amikor észrevette, hogy a szokásosnál sokkal melegebb. Aztán látta, hogy az Apple Watch hátlapja megrepedt, jött az értesítés is, hogy a magas hő miatt le kell állnia. Azonnal felhívta az Apple Supportot, ahol folyton máshoz kapcsolták át. A hívás során semmilyen megoldást vagy tanácsot nem kapott, csak azt mondták neki, hogy ne érintse meg az órát, amíg nem kap visszajelzést a cégtől.

Másnap reggel azonban a helyzet tovább fokozódott. Chance Miller arra ébredt, miközben az ügyfélszolgálat továbbra sem válaszolt, hogy az Apple Watch még mindig meleg, és már betört a kijelző. Amikor képeket akart készíteni róla, jöttek a ropogó hangok, majd a készülék belobbant, Chance pedig kidobta az ablakon. A kanapén is égési nyomok maradtak.

Az Apple ügyfélszolgálata ezután azt mondta, hogy prioritást élvez az ügye, kivizsgálják, hogy mi történt. A legszebb a történeben az, hogy megpróbálták rávenni, hogy hallhasson az ügyről.

 

Az Apple is segíti Kínát a vallások üldözésében

Migrént, impotenciát és rákot is okozhatnak a hazánkban is forgalmazott okostelefonok

(Leet.hu nyomán Szent Korona Rádió)