Ismételten egy kisgyermekre kényszerítették rá a nemváltást az elmebeteg szülők

Ismételten nem a gyermekek felé irányuló médiapropaganda, hanem a szülők agymosottsága és az ő erőszakosságuk tette tönkre egy gyermek életét: 4 évesen transz aktivistát csináltak belőle. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Noella McMaher biológiailag fiú, deanyja, Dee McMaher már négyévesen “átváltoztatta lánnyá.

“Az a tény, hogy ő aktivista akar lenni, és láthatóvá akar válni más transz gyerekek számára, tudjuk, hogy nagyon fontos egy olyan világban, ahol különösen most, a jelenlegi politikai légkörben, annyi minden dolgozik ellene és a hozzá hasonló gyerekek ellen.”

– fogalmazott McMaher Noelláról a Reuters szerint.

“Mi csak rossz testben születtünk, nagyjából. És rájöttünk, aztán egyszerűen nemet váltottunk.” – mondta a gyerek.

McMaher februárban a Forbesnak elmondta, hogy ő és párja, Ray McMaher is transzneműnek vallják magukat. Noella bátyja az egyetlen személy a családban, aki úgynevezett cis-nemű, vagyis a biológiai nemével azonosul.

“Annyira büszkék vagyunk Noellára, hogy ő az első transz gyerek a New York-i divathéten. Csodáljuk az önbizalmát és az elszántságát. Noellát már most nagyon sok transznemű ember keresi fel minden korosztályból tanácsért, támogatásért.”

– mondta a szülő.

A gyermeknek van egy Instagram-fiókja, amelynek több mint 22 000 követője van, illetve az oldalán található egy link is, ahol adományokat gyűjtenek Noella “álmainak támogatására”.

A gyermekek védelmét preferáló és az LMBTQP-lobbinak ellen állni akaró országok vezetőinek az ilyen esetek függvényében szépen lassan el kell gondolkozniuk, hogy erőteljesebben korlátozzák a devianciákat, ugyanis a jövő generációira az egyik legnagyobb veszélyt önnön szüleik jelenthetik majd, ha – mint például Magyarország esetében – a médiatartalmakban és oktatási intézményekben korlátozzák annak megjelenését.

10 éves transzgyerek lépett fel a New York-i divathéten

Négy éves gyerekre erőltették rá a nemváltást szülei Kanadában

(888 nyomán Szent Korona Rádió)