Négy éves gyerekre erőltették rá a nemváltást szülei Kanadában

Kanada az utóbbi időben az LMBTQP-lobbi fellegvárává alakult, a szülők szinte semmit nem tehetnek ellene. Évekkel ezelőtt vészjósló képet festettünk az észak-amerikai államról, mely napjainkra valósággá válik. Ez abban jól megmutatkozik, hogy törvényt is hoztak arról, hogy börtön vár arra, ki gyermekét meg kívánja menteni. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A vancouveri prideon történt, hogy egy nő kislányát szivárványos rongyokba burkolva bejelenttette vele, hogy ő attól a naptól fogva fiú. Az anya úgy fogalmazott, hogy már jó ideje tudni lehetett, hogy a lánya valójában fiú. Jó kérdés, hogy egy 4 éves, amelyik még sem írni, sem olvasni nem tud, továbbá a nemiségről is nagyjából annyi fogalma lehet, hogy a fiúknak kukijuk van a lányoknak meg puncijuk, miképpen gondolná azt, hogy ő a másik nemhez tartozik, hacsak nem a szülő plántálják belé ezt az agyamentséget? Minden logikai bukfenc ellenére is, immár a kislány hivatalosan fiúnak számíthat Kanadában.

Videót is készítettek az esetről, melyről a gyermek anyja elmondta, hogy látszik rajta, mekkora örömmel fogadja a nemváltást a 4 éves. Itt is látszik a propaganda: melyik gyermek ne örülne annak, ha hatalmas csinnadrattát csapnának körülötte, s konfettieső várná?

 

Kanadában börtön jár azért, ha nemének megfelelően neveled gyermekedet

(LadBible nyomán Szent Korona Rádió)