Betiltják Tanzániában az LMBTQP propagandát

A tanzániai kormány meghirdette a javarészt nyugati országok által támogatott “civil szervezeteknek”, hogy nem tolerálják az LMBTQ propaganda terjedését az országban.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A kormány fel fog lépni azon csoportok és közösségi oldalak ellen melyek ezt a propagandát terjesztik. Tanzániában egyaránt büntetés jár a homoszexuális kapcsolatokért és az LMBTQ propaganda terjesztéséért.

Arra is figyelmeztetett, hogy fellép azon közösségi média csoportok adminisztrátorai ellen, amelyek tagjai LMBTQP-párti üzeneteket osztanak meg.

Nape Nnauye információs miniszter vasárnap sajtótájékoztatón nyilatkozott a Tanzániai Kommunikációs Hatóság (TCRA) Dar es Salaam-i központjában.

A miniszter azt is elmondta, hogy egyesek a gyerekek körében népszerű rajzfilmekhez kapcsolódó tartalmakat használnak az aberrált kapcsolatok népszerűsítésére, hozzátéve, hogy a kormány nem tűrné el, hogy bárki is népszerűsítse a tanzániai hagyományokkal ellentétes cselekedeteket.

“Mielőtt elkezdenénk nyomozni és letartóztatni a tartalmat küldő, előállító és terjesztő embereket, jobb, ha a tanzániaiak tartózkodnak ettől”

– mondta.

A szurkolóknak is elege van a meccsekre bevitt LMBTQP propagandából

A törvényeket be kell tartatni! – Kuvait nem nézi jó szemmel az LMBTQP propagandát

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)