Felháborodtak az LMBTQP lobbisták, amiért kivégeznék az aberrált emberkereskedőket Iránban

Egy bírósági ítélet nyomán két LMBTQP aktivistára kivégezés vár Iránban emberkereskedelem és nők kizsákmányolása miatt. A nemzetközi LMBTQP közösség nem meglepő módon jogtalannak találja az ítéletet.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az iráni Urmia városában egy bíróság halálos ítéletet mondott ki két nőre, akiket emberkereskedelemmel vádolnak. Az Irna állami hírügynökség jelentése szerint a két elítélt, Zahra Sedighi és Elham Chobdar fiatal nőket zsákmányolt ki.

Az LMBTQP lobbi szerint a halálos ítéletek hátterében valószínűleg más áll, hiszen Sedighi szintén a közösség tagját képezi.

A szervezet azz állítja, hogy Sedighit tavaly október 27-én tartóztatták le, szerintük a szexuális irányultsága, nemi identitása, valamint az LMBTQP-jogok védelmében közölt posztjai és nyilatkozatai miatt. Egy emberi jogi szervezet szerint Chobdar is csak a homoszexuálisok jogaiért kampányolt, és ezért tartóztatták le. A két nő még fellebbezhet az ítélet ellen.

Az iráni iszlám köztársaságban tiltva van a homoszexualitás, az ország komoly figyelmet fordít a normalitás védelméért, és szigorúan bünteti az aberráltak viselkedését. Iránban legutóbb februárban végeztek ki két homoszexuális férfit, miután hat évet töltöttek a halálsoron. A bíróság bűnösnek találta őket két férfi közötti erőszakos nemi közösülésben.

Megdönti az iszlámot is az erőszakos LMBTQP propaganda? – Korán iskolát nyitottak a deviánsoknak Bangladesben

A katari foci vb-n sem kérnek az LMBTQP-lobbiból

(Euronews nyomán Szent Korona Rádió)