A Hír TV-ben szólalt meg Gaudi-Nagy Tamás 2006-al és a Hunnia-perrel kapcsolatban

Gaudi-Nagy Tamás a Hír Tv-ben nyilatkozott a Vasvári ügyről, a 2006 őszi terrort követő megtorlásokhoz nyújtott, retorzió nélkül maradt bírói közreműködésről, a bírói függetlenség, felelősség valódi lényegéről és a Budaházy-Hunnia ügy szükséges kegyelmi megoldásáról.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

2022. augusztus 24-én a Hír Tv-ben nyilatkozott dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője egy, a 2006 őszi megtorlásokban kétes szerepet játszott, de azért semmilyen retorziót nem szenvedett, sőt azóta Országos Bírói Tanács szóvivőjévé “bukott” bíró (dr. Vasvári Csaba) hazánkat külföldön hazug alapon támadó akciója kapcsán a jogállamiságot valóban fenyegető bírói visszaélésekről, a bírói függetlenségről, a bírói felelősségről, a 2006 őszi állami terrorról és a megtorlásokhoz nyújtott bírói közreműködésről.

Kritizálta ezen liberális körítésű, EU érdekeit szolgáló politikai akciót és egyúttal utalt arra is, hogy bírói talárba bújt “aktivista” jelensége sajnos nem egyedi. Megemlítette azon bíró esetét, aki Budaházy-Hunnia ügyben idén márciusban 117 éves justizmord jellegű ítéletet hozott, lassította a kegyelmi kérelmek intézését, megengedhetetlen, sértő hangvételben bírált védőket, vádlottakat és tanúkat, ráadásul jogvédőként kifejtett tárgyalótermi véleményéért fegyelmi eljárást kezdeményezett ellene, aminek az ügyvédi kamara “természetesen” utat engedett. Szorgalmazta ennek a félresiklott és gyurcsányi ihletésű Hunnia terrorpernek a kegyelmi lezárását.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás a Hunnia per székely vádlottjának elfogásáról

2006-nak igenis van halottja – Egy könnygázgránáttal meglőtt pap visszaemlékezése

(NJSZ nyomán Szent Korona Rádió)