Az ukrán titkosszolgálat által meggyilkolt Dugina tiszteletére heroikus üzenetet fogalmazott meg a gyászoló apa

Alexander Dugin lányát, édesapja autójában érte a végzet, melyet az ukránok robbantottak fel. Részletek és folyamatosan frissülő cikk alább.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Dugin heroikus üzenete (2022. 08. 23.)

Alexander Dugin az alábbi, abszolút heroikus üzenetet fogalmazta meg a lánya halála után:

„Mint azt már Ti is mindannyian tudjátok, a soviniszta ukrán rezsim augusztus 20-án, autója alá helyezett pokolgépes terrortámadással, a Moszkva melletti Hagyomány fesztiválról hazatérőben brutálisan megölte Daria Dugina lányomat a szemem láttára. Gyönyörű ortodox keresztény leány volt, hazafi, katonai tudósító, a központi hálózatok szakértője és filozófus. Beszédei és előadásai mindig mélyrehatóak, megalapozottak és kiegyensúlyozottak voltak. Soha nem buzdított erőszakra és háborúra.

Útja kezdetén járó felemelkedő csillag volt. Oroszország ellenségei aljas nemtelenséggel meggyilkolták… De minket, népünket még ilyen elviselhetetlen csapások sem törhetnek meg. Véres terrorral akarták megtörni akaratunkat: legjobbak és a legkiszolgáltatottabbak egyike ellen. De nem kapják meg, amit akarnak.

Szívünk többre vágyik, mint merő bosszú vagy megtorlás. Ez túl kicsinyes, ez nem orosz. Nekünk csak a Győzelem az, ami szükséges. Drága szeretett leányom az oltárára tette virágzó leánykori életét. Fel tehát a győzelemre!

Okossá és hőssé akartuk nevelni. Ő inspirálja most is a dicsőséges sikerre Hazánk fiait!”

Putyin kitüntette Dariát, és üzent a szülőknek is (2022. 08. 23.)

Putyin rendeletben ítélte oda azonnali hatállyal posztumusz a Bátorság Érdemrendet Daria Duginának a szakmai kötelesség teljesítésében tanúsított bátorságért és odaadásért. Ezek után üzent a szülőknek is:

“Kedves Alekszandr Gelyevics és Natalja Viktorovna! Fogadják őszinte részvétemet és támogató szavaimat az Önöket ért legrettenetesebb, helyrehozhatatlan veszteség miatt.

Egy aljas, kegyetlen bűn elvette Dariya Dugina életét – e ragyogó, tehetséges, igazi orosz szívű – kedves, szerető, együttérző és nyitott lelkű hölgy – életét.

Újságíró, tudós, filozófus, haditudósító, becsülettel szolgálta népét, a Hazát, tetteivel ékes példát mutatott mit jelent hazafinak lenni Oroszországban. Darya Dugina emlékét örökre megőrzizzük rokonaival, barátaival, a hasonló gondolkodású emberekkel és munkatársaival együtt. Erőt és bátorságot kivánok Önöknek ezekben a rettenetes, gyászos órákban.” – üzente az orosz elnök.

Medvegyev táviratban fejezte ki együttérzését (2022. 08. 23)

“Megdöbbentette ez a szörnyű bűn. Hazánkban és külföldön is Dariát fényes közéleti személyiségként, tehetséges újságíróként és tudósként ismerték és becsülték. Szívvel-lélekkel elkötelezte magát hazája iránt, az ország érdekeit képviselte. A hazáért mindenekelőtt, önzetlenül dolgozott annak javára

Biztos vagyok benne, hogy megtalálják a Daria halálát okozó bűnösöket, és megkapják megérdemelt büntetésüket. Emléke örök. Osztom a gyászodat ebben a nehéz pillanatban.”

(Tass nyomán) 

Az Azov tagad (2022. 08. 23.)

Miután az Azovot is kapcsolatba hozták Dugina meggyilkolásával kapcsolatban, ők is megszólaltak. Szerintük csupán orosz propagandáról és hatalmi játszmáról van szó, mellyel az ezred teljes felszámolása a céljuk.

(Azov telegram csatornája nyomán) 

Ukrán-észt szabotőrnő volt az elkövető (2022. 08. 22.)

Az orosz hírszerzés közzétette a valószínűsíthető elkövető adatait fényképekkel, adatokkal – számol be róla az Intel Slava Z telegram csatorna.

Az elkövető az orosz hírszerzés szerint 1979-ben született, neve: Vovk Natalya Pavlovna. Ukrán állampolgár, aki 2022. július 23-án érkezett Oroszországba. Moszkvában ugyanabban a házban bérelt lakást, ahol Darija lakott, hogy megfigyelhesse életmódját, szokásait stb. Ez azt a verziót támasztja alá, hogy valóban a fiatal nő volt a célpont, nem az édesapja, Alekszander Dugin.

Egy Mini Coopert használtak, aminek a rendszámait is közzétették: E982XH DPR, 172AJD02 (Kazakh rendszám), majd ukrán rendszám: AH7771IP. A támadás után közvetlenül Észtországba menekült a merénylő. Társairól, az őt támogatókról nem tettek közzé adatokat.

Megjegyzés: Észtországban vannak a legvérmesebb oroszgyűlölők és remek hátországnak bizonyul ilyen akcióhoz. Ukrán-észt-lengyel koprodukció a CIA hírszerzési adataira támaszkodva. Jelenleg (2022.08.22.) ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

Megszólalt a Tsargrad alapítója, Konstantin Malofeev is (2022. 08. 22.)

“Tegnap 21:25-kor váltunk el Dariyától és az apjatól, a Tradíció fesztivál végét követően.. Elmentek és beültek egymás autójába. Alekszandr Gelevics Dariyáéba ült, Dariya pedig az övébe.

Különös módon Dariya fél órával korábban azzal viccelődött, hogy ő az apja testőre – megvédi őt ezen a fesztiválon a rajongóktól vagy máskor a városi őrültektől. Ezek a szavak prófétainak bizonyultak.

Dariya magára vette azt a csapást, amelyet Alekszandr Geljevics, az apja ellen irányoztak.

Igaz harcos volt, bátor emberpalánta, okos és nagyon-nagyon bátor, rettenthetetlen leány. Igaz, tegnap azt mondta, hogy már felnőtt, majdnem 30 éves.

És most az Úr elhívta az Ő seregébe, a Mennyek Királyságába. Ahova mártírokat hívnak, Krisztus vértanúit.

Mártír lett. És nekünk, barátainak, szüleinek, harcostársainak, mindazoknak, akik vele együtt építették a tradicionális világot, ezt a szent, nagy Oroszországot, elvesztése garancia arra, hogy soha nem térünk le a választott útról.

Dariya legjobb emléke a kijevi Daria Dugina utca lesz. Igen, egy utcát Kijevben mindenképpen róla nevezünk el. Ehhez először újjá kell építeni Kijevet, Ukrajna összes többi városát, a jövőbeli Nagyoroszországot…”

A Tsargrad egy orosz televíziós csatorna, mely az ortodoxiához való hűségéről és konzervatív szemléletéről nevezetes. Főszerkesztőjüknek 2015-ben Alexandr Dugint nevezték ki.

A külügyminisztérium reagált (2022. 08. 21.19:11)

Az orosz külügyminisztérium kijelentette, hogyha Dugina meggyilkolásával kapcsolatban az ukrán szál bizonyul igaznak, akkor terrorista államként kell kezelni az országot.

Korábban írtuk:

Megtört szívvel, leírhatatlan szomorúságban a hír hallatán, részvétemet fejezem ki Alekszandr Dugin orosz tradicionális gondolkozó és kedves barátom leánya, Darja Dugina vértanúhalála miatt, akit ma Moszkvában autórobbantással gyilkoltak meg.

Darya egy tradicionális családi ünnepségről tartott hazafelé, ahol édesapja előadást tartott “Hagyomány és történelem” címmel.

Dariya ma kiömlött ártatlan vére a NATO és az Egyesült Államok kezén szárad.

Tanításaink és kultúránk szerint hiszünk abban, hogy a mártírok örökké élnek szeretteik mellett, a Mindenható Isten szolgálatában.

Darya mártíromsága legyen könnyű szerettei szívében, és nagyszerű lelke térjen meg a legmagasabb Paradicsomba.

– fejezte ki részvétét a család egyik barátja a gyászoló édesapának.

Az előzetes jelentések szerint házi készítésű robbanószerkezet lehetett az autóban, de a nyomozók még nem erősítették meg a robbanás okát, illetve a lehetséges indítékot[…]. Egyes meg nem erősített hírek szerint Dugin eredetileg úgy tervezte, hogy lányával együtt távozik az ünnepségről, de később úgy döntött, hogy külön autóval megy, míg Darja a Toyota Land Cruiser Prado-val.

Az alábbi videóban a “Tündérdombi fények” fejti ki a történtekre reflektálva, hogy miért állna a nyugati hatalmak érdekében, ha Dugint megölnék. Elmondja, hogy az orosz gondolkodó tradicionális világnézete, a transzhumanizmus, genderizmus és scientizmus elleni kiállása, valamint az arra irányuló munkássága, hogy fényt derítsen a világ háttérhatalmi erőinek tevékenységére, elegendő okot biztosít az antitradicionalitás képviselőinek az ellene elkövetett merényletre.

A transzhumanizmus az ördög találmánya – Alexander Dugin rövid értekezése

Egy volt amerikai képviselő szerint Joe Biden “rezsimváltásra” használja az orosz-ukrán háborút

(Oroszhirek.hu – Szent Korona Rádió)