Japán pozitívum: Nővé operáltatta magát az apa, ezért elvették a szülői jogait

Újabb győzelmet aratott a normalitás a felforgató devianciákkal szemben vívott háborúban. Elvették szülői jogait egy homoszexuális japán férfitól, amiért az nővé operáltatta magát a lánya születése előtt.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Japánban a törvények szerint ha valaki jogilag meg akarja változtatni a nemét, kénytelen nemi megerősítő műtétet végeztetni, melynek során eltávolítják a nemi szerveket, amelyekkel született. Ezzel ki tudják szűrni legalább a divatból magukat transzneműnek valló nemnormálisokat.

Ez jelentette a férfi balszerencséjét, a kislánynak pedig a szerencséjét, ugyanis mivel az apa még a születés előtt átoperáltatta magát, a bíróság úgy határozott, hogy megfosztja őt a szülői jogaitól. A két kislány mesterséges megtermékenyítéssel fogant meg az apa műtétje előtt levett hímivarsejtekből.

Négy évvel ezelőtt engedélyezte számára a bíróság, hogy megváltoztassa a nemét a családregiszterben (a helyi anyakönyvi rendszerben). Idén februárban egy tokiói bíróság kimondta, hogy a transznemű nő jogilag nem lehet a két kislány szülője. Partnerét elismerték, mivel ő szülte a gyerekeket.

A bíróság szerint “jelenleg nincs olyan része a japán törvényeknek, amely alapján elismerhetnénk a szülői jogait”. A deviáns “apa” fellebbezett a döntés ellen, a legfelsőbb bíróság pedig úgy rendelkezett, hogy a nemi megerősítő műtét előtt született kislány esetében elismerik a jogait, az utána született gyermeknél azonban nem.

A G7 államok közül egyedül Japán tart ki a normalitás mellett, ugyanis már csak ott nem ismerik el az azonos neműek házasságát.

Csak az LMBTQP személyekkel erőszakos migránsokat toloncolná ki Svédország

Rekordot döntött a deviáns tisztségviselők száma az USA-ban

(Humen – Szent Korona Rádió)