Rekordot döntött a deviáns tisztségviselők száma az USA-ban

Egy új éves jelentés szerint a buzi, leszbikus, biszexuális és transznemű megválasztott tisztségviselők száma tovább emelkedett az Egyesült Államokban. Az elmúlt évben mintegy 17 százalékkal, közel 1000-re nőtt országszerte – ez több mint kétszerese a mindössze négy évvel ezelőtti számnak, és méghogy nincsen LMBTQP-lobbi?

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az új adatok szerint az Egyesült Államokban több mint 1000 választott tisztviselő nyíltan LMBTQP-nak vallja magát, ez a legtöbb rekord, és közel 6 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Rekordszámú, összesen 1043 nyíltan megválasztott LMBTQP tisztségviselő tölt be közhivatalt 2022-ben, szemben a tavalyi 986-tal – derül ki az LMBTQP Victory Fund által csütörtökön közzétett éves számlálásból , amely szervezet segít több LMBTQP jelöltet megválasztani közhivatalokra.

A Victory Fund jelentése szerint 22 államban az LMBTQP képviselete magasabb, mint egy évvel ezelőtt, bár a képviselet 10 államban csökkent. Országosan a nyíltan LMBTQP személyek a választott tisztségviselők mindössze 0,2 százalékát teszik ki, és további közel 36 000-re van szükség a méltányos képviselet eléréséhez.

Gallup februárban közzétett közvélemény-kutatása szerint az Egyesült Államok lakosságának 7,1 százaléka vallja magát leszbikusnak, melegnek, biszexuálisnak, transzneműnek vagy valami másnak, mint heteroszexuálisnak – ez a duplája az egy évtizeddel korábbinak.

Egy zsidó “LMBTQP-jogi szakértő” lett az USA új budapesti nagykövete

Az USA-ban egy klinika, Franciaországban az adóhatóság vezetné be a gendersemleges szóhasználatot

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)