Budaházy György: 3 év – ennyi nem elég!?

Budaházy György legújabb börtönlevele alább, amiben beszámol az áldatlan börtönviszonyokról és reményét is kifejezi. Szabadságot Budaházynak!

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A napokban a TV-ben láttam, hogy a Fővárosi Állatkertben a gorilláknak egy lyukacsos műanyag gömböt adtak, melyből a lyukacson át kiszedegetve a gömb belsejébe töltött szalmát hozzájuthattak a majmok a szalma közé rejtett málnákhoz, eprekhez. Arra gondoltam ennek kapcsán, hogy lehet, hogy a börtönt is „állatkertté” kellene alakítani, ahol a látogatók a folyosókon sétálgatva nézhetnék, ahogy a rácsok mögött a rabok tévéznek, beszélgetnek vagy kártyáznak. És akkor talán a rabok is kaphatnának zöldséget és gyümölcsöt (mert jelenleg hébe-hóba kapunk egy fej hagymát), a napi 7-8 dkg húsféleségnél egy kicsivel többet, meg a sótlan, ízetlen, szikkadt kenyér helyett valami ehetőbbet, mert így olybá tűnik, hogy jelenleg jobb emberszabásúként rácsok mögött lenni, mint emberként.

Most augusztus közepe van, így pont 5 hónapja sínylődök igaztalanul bezárva erre a poloska tanyára (már közeledek a 200 csípéshez). Viszont ez egyben egy másik évfordulót is jelent, ugyanis ezzel éppen 3 évet töltöttem már börtönben ebben az átkozott koncepciós ügyben, amely a maximális idő jelenleg Magyarországon, amit ítélet nélkül letartóztatásban lehet tölteni. Ha nem vagyok kizárva a kedvezményekből (reintegrációs őrizet, feltételes szabadlábra helyezés), akkor ezzel és a temérdek házi őrizet beszámításával kiültem már egy 6 év 6 hónapos börtön- vagy egy 5 év 8 hónapos fegyházbüntetést. A bíróság, ügyészség, rendőrség egyes ellenem mesterkedő tagjai, meg pár rosszindulatú balliberális alakot kivéve a társadalom többi tagjától kérdezem: ENNYI NEM ELÉG?

Minden esetre a kegyelmi kérvényünk május vége óta döntésre vár, de eddig még nem érkezett rá válasz. Remélem keresztény állammá válásunk közelgő idei ünnepéig ez is megjön. Szent István királyunk augusztus 15-én, Nagyboldogasszony napján ajánlotta hazánkat a Szűzanya oltalmába. Ezen túl pedig ő, majd későbbi királyaink is mindig ezekben a napokban bíráskodtak az ország ügyes-bajos dolgaiban, ha kellett a kegyelmi jogkört is gyakorolták. Bízom benne, hogy a keresztény irgalom szellemében születik meg az ügyünkben is a kegyelmi döntés.

Kívánok minden magyar testvéremnek szép ünnepet, a rendezvényeken jó szórakozást, Hazánknak és Nemzetünknek pedig felemelkedést ebben a veszélyesen változó, de ezzel együtt számos új megnyíló lehetőséggel teli világban!

Szabadság!

Budaházy György

2022. augusztus 16.

(Szent Korona Rádió)

Budaházy György börtönből írott levelében összegzi az ellene zajlódó ellehetetlenítést

“Ez egy terror a vádlottak számára!” – Tüntetést tartottak Budaházyékért