Miskolc: Kirabolták, megerőszakolták és meggyilkolták a 85 éves asszonyt

A kép illusztráció.

Még 2019-ben négy férfi betört egy 85 éves miskolci asszonyhoz, aki belehalt a sérüléseibe, miután brutálisan megverték, az egyikük pedig meg is erőszakolta. Mint általában, az esetről 3 évig hallgattak, és csak most került nyilvánosságra. Azt azért hozzátennénk, hogy az elkövetők alig kaptak több év börtönbüntetés, mint Budaházy…

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az asszonynak többször is dolgozott két férfi, akik két társukkal együtt 2019 novemberében eldöntötték, hogy pénzt szereznek tőle. Este elmentek hozzá. A hátsó ajtót felfeszítve jutottak be a házba. Az asszony észrevette őket, ezért rögtön leütötték, majd tovább ütötték, pedig már a földön feküdt és nem tudott védekezni.

Az egyik férfi megerőszakolta az asszonyt, aki már nem volt magánál.

Minden pénzt elvittek a házból, de még mielőtt elmenekültek volna, egy fotelt tettek áldozatuk testére.

A 85 éves asszony a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A bíróság első fokon két férfit emberölés miatt 18 év börtönbüntetésre ítélt, és 200 ezer forint pénzbüntetést is kaptak. Harmadik társuk 20 év börtönbüntetést kapott és 300 ezer forintos pénzbüntetést. Az ítélet fellebbezések miatt nem lett jogerős. A negyedik férfi az előkészítő ülésen beismerő vallomást tett, ő 19 év fegyházbüntetést kapott. Másodfokon, a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség azt javasolja, hogy a négyből három férfit ítéljenek életfogytiglani büntetésre.

Miskolc: 13 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra és erőszakoltak meg

Boxringbe képzelték magukat a cigányok fényes nappal Miskolc belvárosában

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)