Tovább az öngyilkosság útján: az USA-ban a nők szexsztrájkot tartanak és követelik a szexre vágyó férfiak elkötését is

Mindezt azért, mert az abortuszt legalizáló törvényt eltörölte az USA Legfelsőbb Bírósága. Mi még nevethetnénk is rajtuk, hiszen így a feminista liberálisok legalább nem szaporodnak, de az súlyos agybajnak nem lehet örülni.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az abortuszpárti nők országos szexsztrájkot hirdettek az Egyesült Államokban, miután az amerikai Legfelsőbb Bíróság eltörölte az abortuszt legalizáló Roe kontra Wade törvényt.

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága eltörölte az abortuszt legalizáló Roe kontra Wade elnevezésű törvényt, így mostantól a tagállamok betilthatják az abortuszt. Az határozatot a konzervatív oldalon öröm, a liberális oldalon “gyász”, felháborodás fogadta. Sok városban máris elkezdték bezárni az abortuszklinikákat.

Most egyes abortuszpárti aktivisták a közösségi médiában és utcai demonstrációkon követelik, hogy a nők tartózkodjanak a szexuális érintkezésektől. Az egyik Twitter-felhasználó egyenesen azzal hozakodott elő, hogy a nemi életre vonatkozó sztrájknak a házastársa

Közben egymás után hallatják – a döntést elítélően – hangjukat amerikai híres degeneráltak is. A popénekes Pink például hétfőn azt kérte, hogy az abortuszt ellenzők többé ne hallgassák a dalait. Julia Louis-Dreyfus színésznő pedig bejelentette, hogy saját születésnapi ajándékaként adománygyűjtést rendez abortuszpárti kongresszusi jelölteknek.

A Roe kontra Wade-ügyben hozott döntésében az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága 1973-ban azt mondta ki, hogy az amerikai alkotmánnyal ellentétes a művi terhesség-megszakítás szabályozása tagállami szintű törvényhozásban. Ezzel lényegében országosan – valamennyi tagállamban – garantálta a nők szabad választási jogát az abortuszhoz.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

A liberálisoknak nem tetszik az USA magzatgyilkosságokról alkotott törvénye