“Toleráns” ballibek gyújtották fel egy életpárti szervezet központját

“A baloldaliak toleránsak, elfogadóak és egyáltalán nem erőszakosak; ellenben a jobboldaliak!” – egy féltransz köcsög hangján olvasva ez a hatalmas blődség ismerősen csenghet. A balliberálisok ismételten megmutatták, hogy semmi nem igaz belőle, s ha valaki nem közéjük tartozik, azt tűzzel-vassal üldözik. Szó szerint. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A CompassCare életpárti szervezet arról számolt be, hogy kedd kora reggel abortuszpárti aktivisták ablakokat törtek be és tüzet gyújtottak az egyik New York állambeli egészségügyi rendelőjükben. A támadók az épületre a “Jane Was Here” (Jane itt volt) kifejezést graffitizték, amely a Jane’s Revenge nevű szélsőbaloldali csőcselékhez kapcsolódik, mely országszerte vállalta a felelősséget az életvédő intézmények elleni támadásokért.

Jim Harden, a CompassCare vezérigazgatója elítélte a támadást, és felszólította a demokrata New York-i tisztviselőket az életvédő szervezetek védelmére.

“Ennek az erőszakos cselekménynek köszönhetően a nem tervezett terhességgel szembesülő nők szükségletei kielégítetlenek lesznek, és a babák meghalnak”

– mondta Harden.

Elképesztő körülmények uralkodtak el az USA-ban. Míg egy drogos, visszaeső bűnöző néger túladagolásból adódó halála miatt százezrek vonulnak utcára, addig a normalitás képviselői elleni sorozatos támadások már a mindennapok részét képezik, és szinte senki nem érdekelnek…

(Freebeacon és V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Parazitának nevezik a magzatokat az Aldi abortusz-támogató reklámfilmjében

Az abortusz követelte a legtöbb életet 2021-ben is – a Covid fel sem fért a halálozási lista elejére