Bécs: Ukrán “menekültek” verték meg a taxisokat, mert luxusterepjáróikkal nem tudtak leparkolni (videó)

Az orosz-ukrán háború kitörése óta Bécsben a luxusszállodák különösen népszerűek a védelmet kereső ukrán “menekültek” körében. A garázsok és parkolóhelyek hemzsegnek luxusautóiktól, de nekik egyébként még a parkolóhelyért sem kell fizetni, mert nem akarják kizsákmányolni őket… Ha egy luxusszálloda előtt azonban nincs szabad parkolóhely, mert a taxisok ott várják az ügyfeleiket, semmi jóra nem számíthatnak.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az alábbi videón látható, ahogy vad verekedés tört ki szerdán 12 órakor közvetlenül az Állami Operaház melletti luxusszálloda előtt. Két autó állt meg a Kärntner Ring 1-nél, majd több férfi kiszáll, és rátámadnak két másik férfira a nyílt utcán. Több súlyos ütést és rúgást követően a támadók néhány másodperc múlva visszaültek luxusterepjáróikba (BMW X5), és elmenekültek – figyelmen kívül hagyva a piros lámpát. Áldozataikat – akik taxisok voltak -, súlyos sérülésekkel hagyták a földön fekve. A járókelők értesítették a rendőrséget.

A rendőrség megerősítette az esetet, és azt is, hogy az elkövetők ukrán rendszámú járműveket használtak. A súlyos sérültet kórházba kellett szállítani.

Mariupoli civilek nyilatkoznak, hogy az ukránok okozták a legtöbb szenvedést (videó)

Amiről hallgat a “művelt nyugat”: így kegyetlenkednek az ukránok cigányokkal, halottak, oroszokkal (18+)

(Unser Mitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)