Amiről hallgat a “művelt nyugat”: így kegyetlenkednek az ukránok cigányokkal, halottak, oroszokkal (18+)

A nyugati média folyamatosan az állítólagos orosz kegyetlenkedésekkel van tele. Ezeknek valóságtartalmát nem tudjuk sem igazolni, sem cáfolni. Azonban az ukránok által elkövetett kegyetlenkedéseket elhallgatják, pedig bőven találni róluk videókat. Az alábbi összeállítást csak 18 éven felüliek számára ajánljuk!

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Nézzük rögtön, hogyan bánnak a cigányokkal (vélhetően tolvajokkal). Természetesen nekünk semmi bajunk a bűnösök nyilvános megszégyenítésével, de akiknek elvileg bajuk van vele, azok valamiért hallgatnak… Mi lenne, ha Magyarországon piros-fehér-zöldre festenénk a cigánybűnözőket, miután oszlopokhoz kötözzük őket?!

Az alábbi képen, ami egy videóból van kifényképezve, az látható, amin egy állítólagos oroszbarát “árulót” ráültetnek egy üvegre. Az “oroszbarát” jelző igen érdekes egy olyan országban, aminek jelentős része bevallottan is oroszajkú. Emlékeztetőül: pont az ő jogaik sárba tiprása miatt is robbant ki a háború. Azt már csak mellékesen jegyezzük meg, hogy az orosz lakossággal legminimálisabban is szimpatizáló, amúgy ukrán szervezeteket, pártokat be is tiltották (tehát kompletten az egész ellenzéket).

Az alábbi két képkocka szintén egy videóból van kivágva. Egy ukrán katona egy halott orosz katona hólepte holttestének arcát vizeli le. Igazán EU, és NATO normának megfelelő eljárás. A forrásul szolgáló csatorna neve is beszédes: Fuck Russia.

Sajnos lehetne még folytatni hosszasan az ehhez hasonló kegyetlenkedések bemutatását. Fontos szempont, hogy az ilyen emberalatti, soviniszta és beteg eljárást és viselkedést mindegyik féltől, mindegyik nemzet képviselőitől elítéljük. Mégis azért emeljük ki külön az ukránok kegyetlenkedéseit, mert a nyugati médiában hősökként, szenteknek vannak bemutatva, akiknek semmiféle vaj nincs a fülük mögött, és akikért, ha nem rajong valaki, akkor kiírta magát a  művelt társadalomból.

(Szent Korona Rádió) 

Médiaháború dúl a Nyugat és Oroszország között – Harkov Libanonban található? (frissítve)

Tömegbe lőttek az oroszok Herszonban vagy csak könnygázgránát robbant?!