Állítsa meg a kormány az ukrán erőszakot és gazdasági bevándorlást! – A MÖM közleménye

Meddig tűrjük még? – Teszi fel a kérdést a Magyar Önvédelmi Mozgalom az ukrán gazdasági bevándorlók által elkövetett erőszakos cselekmények kapcsán. Alábbiakban olvashatják László Attila, a MÖM vezetőjének közleményét.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

Az utóbbi hónapokban több alkalommal adtunk tájékoztatást arról, hogy Jászberényben folyamatossá vált az Ukrán vendégmunkások erőszakos, megfélemlítő magatartása.

Az elmúlt napokban ismét több olyan erőszakos cselekmény történt, amely megbotránkoztatta Jászberény lakosságát.

Az esetekre reagálva fogtak össze helyi lakosok, illetve a MÖM Jászberényi csoportjának a tagjai és egy újabb gyorsreagálású figyelemfelkeltő sétát tartottak a városban. Ráirányítva ezzel a rendőrség és a városvezetés figyelmét a problémára, valamint távol tartva az újabb erőszakos cselekmények elkövetésétől az idegeneket.

Jászberényben az elmúlt évek során mintegy 5000 fő körüli Ukrán vendégmunkás érkezett, amely körülmény már csak a nagy számok törvénye alapján is, magában hordozza  a közbiztonsági kockázatot. A jelenlegi feszült politikai helyzetben fontos kihangsúlyozni, hogy nem Kárpátaljai Magyarokról van szó, hanem olyan Ukránokról, akik nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni és magyarul megszólalni sem, annak ellenére, hogy többségük már évek óta Magyarországon tartózkodik.

Hozzájuk köthető azoknak a kötekedő, és erőszakos cselekményeknek az elkövetése, amelyek a békés életre jogosan igényt tartó Jászberényi polgárokban félelmet keltenek.

Mint a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője, több ezer honfitársam nevében követelem, hogy a kormány szavatolja a magyar emberek biztonságát Magyarországon és fékezze meg a gazdasági bevándorlást, amely nem csak a magyar munkavállalók életszínvonalát gyengíti, hanem napjainkra komoly közbiztonsági veszély forrásává vált.

László Attila Tibor

MÖM vezető

MÖE elnök

Az ön támogatására is szükség van – továbbra is rászorulókon segít a MÖM

Ukránok garázdálkodnak Jászberényben, a MÖM demonstratív sétákkal reagál

(Szent Korona Rádió)