Szégyen, hogy a Belügyminisztérium hagyja meghurcolni a határt védő mezőőröket

A rendőrség a TASZ bejelentésére eljárást indított az ásotthalmi mezőrök ellen, amiért azok illegális migránsokat fogtak el és adtak át a rendőrségnek. Ezért levélben fordultam dr. Pintér Sándor belügyminiszterhez, hogy megtudjam egyetért-e az eljárással? – írja közleményében Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

A Belügyminisztérium válaszlevele megdöbbentő volt, kijelentették, hogy egyetértenek az eljárással, mivel szerintük, idézem

“a mezőőr, a törvény szerinti működési területén belül eljárva, csak bizonyos jogsértések gyanúja alapján élhet mindazon felhatalmazással, amelyeket számára a törvény biztosít.”

Ez véleményem szerint olyan, mintha megbüntetnénk a parkolóőrt, amiért elkapja a bankrablót, és nem a rendőröket értesíti. Minden állampolgárnak állampolgári kötelessége a bűnöző és a bűncselekmény ellen fellépni, márpedig amikor a migráns illegálisan átlépi a határt, akkor bűncselekményt követ el. Szégyen, hogy a Belügyminisztérium cserbenhagyja és hagyja meghurcolni a határt védő mezőőröket. A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű, azt gondoljuk, hogy egy magyar kormánynak kötelessége minden helyzetben kiállni az ország rendjét védő szervek mellett.

Felszólítjuk a Belügyminisztériumot, hogy a jövőben ilyen esetekben a magyar emberek oldalára álljon, és vizsgálja ki a TASZ tevékenységét!

Napi rettegés, nácizás, fasisztázás, nyilasozás az ATV stúdiójában a Mi Hazánk miatt

Így ostromolják a migránsok a déli határzárat (videó)

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)