Parazitának nevezik a magzatokat az Aldi abortusz-támogató reklámfilmjében

Óriási botrányt kavart az Aldi Nord legújabb kisfilmje, amelyben idegen élősködőhöz hasonlítják a fejlődő magzatokat. Az Aldi nyíltan reagált, de nem határolódott el abortusz-támogató és családellenes reklámjuktól, a videó pedig már nem elérhető semmilyen közösségi platformon.

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

“Szerintem a gyermekvállalás nagy szívás” – állítja az Aldi Nord vállalat legújabb videójában a kékre és feketére festett körmű, giccses gyűrűket viselő Theo, aki Ida Marie-val beszélget, miközben vegán tofut főznek.

“Nem szeretem a paradicsomot és nem szeretem a gyerekeket”

– mondta Ida, amin Theo nagyot nevet. Ida azt is elmondja, hogy a terhesség az “Alien” című filmre emlékezteti, amelyben egy idegen lény egy nő testében él és táplálkozik belőle. Megjegyzi, hogy az abortusz hívei is gyakran parazitaként hivatkoznak a meg nem született gyermekekre.

A fejtegetésből az is kiderült, hogy a meg nem született gyerekek szerintük “idegen lények, amelyek táplálkoznak egy női testből kikelés előtt”.

A videó már nem érhető el a YouTube-on.

A botrányra az Aldi Nord Twitter oldalán így reagált: Anélkül, hogy állást foglalnának, szándékosan adnak teret a műsorban a különböző nézőpontoknak és véleményeknek társadalmi kérdésekben. Az Aldi mindenkinek szól, és ezt a videónak is tükröznie kell.

Ezek szerint ők azt nevezik semlegességnek, ha nyíltan kiállnak a magzatgyilkosság mellett.

A Magyarországon is jelenlévő Aldi, az Aldi Magyarország egy másik cégcsoport, az Aldi Süd tagja, nincs kapcsolatuk az Aldi Norddal.

Könnyen hozzájutható abortusz tablettával ölte meg majdnem gyermekét – meggondolta magát, most boldog édesanya

Ritka pozitívum az USA-ban: Oklahomában betiltották az abortuszt

(Index nyomán Szent Korona Rádió)