Teljesen behálóznák a metaverzummal a gyermekeket is

A Metaverzum súlyos veszélyeket rejt magában, amire már többször felhívtuk a figyelmet. A felnőttek közötti első sikeres tesztek után elő is állt a Lego és az Epic Games azzal az ötlettel, hogy a gyermekeket is becsábítsák a kábulat világába. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra… 

Játékok fejlesztésével foglalkozó Epic Games jelentette be közleményében, hogy virtuális világ fejlesztésébe kezd a Lego Grouppal együtt. Egyelőre nem közölt konkrétumot egyik cég sem, annyit azért elárultak, hogy egy “magával ragadó, kreatív és lebilincselő digitális (tehát súlyos függőségeket okozó) élményt szeretnének kiépíteni”, melynek célközönsége a gyerekek lennének.

A platform létrehozásának indokaként azt hozták fel, hogy Zuckerberg vezette Horizon Worlds nevű közösségi platformot elméletileg csak 18 éven felüliek használhatnák, de mégis sok gyerek került be a felhasználók közé, és “ettől meg kell őket védeni”. Most komolyan, elhiszi még bárki, hogy a profitorientált, különböző létrontó lobbikat támogató szervezeteket érdekli egyáltalán a gyermekeknek bármilyen joga is? Sokkal valószínűbb, hogy ezzel akarják becsábítani még jobban a legkisebbeket is az új, digitális világba.

Nem tudta megkülönböztetni a virtuális teret a valóságtól, kiirtotta a családját

Több millió dollárért vesznek virtuális telkeket a metaverzumban

Megerőszakolták (?) a Metaverzumban!

(Techkalauz nyomán Szent Korona Rádió)