A logikát továbbra se keressük: tovább gyengül a koronavírus, de azért fontos az oltás

Szlávik János ismét megszólalt és szokásához híven ismételten sikerült egy önellentmondást közölni: a vírus egyre enyébb lefolyású betegségeket okoz, lassan besimul az influenzák sorába, de azért mindenki oltassa magát….

Kövesd Telegram csatornánkat

Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…  

A koronavírus a megjelenése óta folyamatosan gyengül és egyre enyhébb megbetegedést okoz, ezért az a valószínű, hogy előbb-utóbb az influenzához hasonló időszakos vírussá válhat – mondta a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Szlávik János hozzátette: úgy tűnik, hogy a koronavírus mutációiban főként a vírus szaporodási képessége módosul, vagyis egyre jobban terjed emberről emberre. Ezzel párhuzamosan azonban enyhül a fertőzés lefolyása.

A felhájpolt orvos ezzel szemben továbbra is oltás fontosságáról beszélve kijelentette:

MA MÁR VILÁGOS, HOGY KÉT OLTÁS NEM ELEGENDŐ AZ OMIKRON VAGY AZ ALVARIÁNSAI ELLEN, TEHÁT SZÜKSÉG VAN A HARMADIKRA IS.

Kérdésre elmondta azt is, hogy a nyaralás előtt érdemes ellenőrizni a célországban érvényes járványügyi szabályokat, hiszen sok országban megkövetelik a két vagy három oltást – magyarul azért oltassunk, mert megkövetelik a szabályok. A józan ész régóta nem ezt diktálja, de az mindegy.

Nagyon sokan kaptak már oltást a világon és sokan vannak azok is, akik átestek a betegségen, ami azt jelenti, hogy

AZ ÚJABB HULLÁM MÁR ENYHÉBB LESZ, MINT AZ EDDIGIEK.

A gyógyszergyártók ugyanakkor „gőzerővel” dolgoznak olyan új (!) vakcinákon (!), amelyek egy esetleges hatodik hullám (!) ellen nyújthatnak védelmet – fűzte hozzá, hogy igazából itt a vakcinák eladásáról van szó, a gyógyszergyártók lobbijáról.

Teljesen elképesztő és oda nem illő módon arról ír az Index eközben, hogy jelentős növekedést tapasztalt az Egyesült Államok Járványügyi Hivatala a nemi betegségek előfordulási gyakoriságában a koronavírus-járvány alatt. Ez különösen az új szifilisz és gonorrhrea eseteket érinti. Hogy miért, arról nem írtak…

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

Sanghaiban kisgyermekeket rabolnak el szüleiktől, a covidtól való félelem miatt