Gyilkosok, valódi terroristák sem kapnak ennyi évet – a PestiTV riportja az igazságtalanul elítélt Budaházyékról (videó)

Budaházy György felesége

Miközben a 2000-és évek állami terrorját levezénylők rendkívül olcsón megúszták, egy Gyurcsány Ferenc pedig még politikai szereplő lehet, azok, akik szentül hitték, hogy egy forradalomban, a hazájukért cselekszenek, akár agg korukig is fegyházban maradhatnak. Ezúttal a PestiTV munkatársai jártak utána a Budaházy-ügy előzményeinek és körülményeinek. A videó alább tekinthető meg.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az ügy című oknyomozó-tényfeltáró riportműsor is utánanézett annak, hogy pontosan mi is történt Budaházyékkal. Videójukban bemutatják, hogy dr. Ignácz György, a példátlanul súlyos ítéletet kimondó bíró valójában milyen világnézettel rendelkezik, ami valószínűleg befolyásolta az ügy tragikus kimenetelét. Szó esik az eljárás anomáliájáról, megszólítják dr. Szikinger Istvánt, Budaházy György védőjét, aki érvekkel alátámasztva dönti meg az elítéltekkel szemben felállított bizonyítékokat, továbbá kiemeli, hogy

a kirótt büntetés még úgy is igazságtalan lenne, ha minden bizonyíték igaz volna.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője konkrét példákkal élve veti fel, hogy valódi terroristák sem kaptak annyi évet, mint a Hunnia-ügy kriminalizált elítéltjei.

Budaházy Edda is kifejtette meglátásait: Budaházyék valóban úgy élték meg 2006-ot és az utána következő időszakot, mint forradalmat, az országot megnyomorítókkal, romba döntőkkel szemben. Budaházy György felesége, Trencsányi Bernadett – aki most először állt médianyilvánosság elé – bízik a kegyelmi kérvényben, melyet a köztársasági elnökhöz intézett.

“Szabadságot Budaházyéknak!” – Figyelemfelhívó plakátkampány a HVIM-től (frissítve)

Egy vármegyés lány: Interjú a Budaházy ügyről

(PestiTV nyomán Szent Korona Rádió)