Nem tetszik a hangzavar a szomszédban? 30-an vernek szét a feljelentésedért!

Vigyázz magadra, ha bejelented, hogy túl nagy a hangzavar a szomszédban, mert a végén átjönnek összeverni téged. Így járt most az a jászapátiban élő férfi is, aki hangot adott nem tetszésének.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Jászapátiban egy 17 éves fiú és családja tartott 60 fős családi rendezvényt, melyhez a hangulatot egy ötfős zenekar biztosította. A szomszédjukban lakó férfi este 7-kor megelégelte a hangzavart, és bejelentést tett a helyi rendőrőrsön. Ezt követően miközben hazafelé tartott, az utcán szembe találta magát a főszervezővel és szüleivel, akikkel rögtön szóváltásba keveredett. Az apa megfenyegette, hogy

rágyújtja a házat és megöli,

majd ököllel leütötte, amit követően a fiú és néhány vendég is megütötte, megrugdosta a földön fekvő férfit, aki négykézláb mászva jutott el háza kapujáig, ahonnan bemenekült portájára. Az este azonban még nem ért véget számára. Szomszédjai legalább 30 vendég kíséretében utána eredtek, és a kerítésen átmászva, a nagykaput leemelve behatoltak udvarára, ahol összerugdosták, ököllel és különféle eszközökkel összeverték. A főszervező fiú anyja egy műanyag virágtartóval csapott az arcába, élettársa pedig egy féltéglával verte fejbe. Miután kidühöngték magukat, visszatértek saját házuk udvarára.

Az áldozat nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el. Az ügyészség próbaidőre felfüggesztett fogházat kért a kamaszra, míg szülei számára letöltendő börtönbüntetést indítványozott. A fiatalkorúak büntetőügyeiért felelős Szolnoki Járási Ügyészség erőszakkal, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt állítja bíróság elé őket.

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Frissítve: Megverték a cigányok dajdajozását bemutató videó készítőjét Kistarcsán

Cigányok verték meg az őket védő Fideszes képviselő lányát a saját buliján