Videó: Szavazz négy nemmel a gyermekekre acsarkodó téveszmék ellen!

A gyermekvédelmi népszavazás fontosságáról és az LMBTQP-propaganda elutasításáról készített több hazafias szereplő és szervezet videót, amiben üzenik, hogy négy nemmel kell szavazni a tradicionális értékek védelmében!

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Ugyanaz (ha törölnék a fenti elérést):

Budaházy György húgával, Budaházy Eddával, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetőjével és több hazafias szervezettel együtt (pl. Alfa Szövetség, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Nemzeti Jogvédő Szolgálat, Nemzeti Filmkészítők Egyesülete) már hosszú évek óta fellép a magyar gyermekeket fenyegető genderlobbi törekvéseivel szemben, többször sikeres akciót megvalósítva törvényes keretek között maradva alapvető jogaikat gyakorolva (pl. vélemény-nyilvánítási szabadság) a “Budapest Pride” közrendet és gyermekeket fenyegető, rendezvényei ellen.

Az április 3-án, a választással egyidejűleg tartandó, fenti törekvésekkel egybevágó, azokra reflektáló gyermekvédelmi népszavazás alkalmából egy mozgósító kampány-filmet készítettek elő, de Budaházy György a forgatókönyv szerint rá eső részeket már nem tudta elmondani az alaptalan terrorvád miatti március 16-án első fokon 17 év fegyházbüntetésre történt, országos felháborodást keltő, önkényes és törvénytelen elítélése miatt (részletek: http://njsz.hu/budahazy-gyorgy-felesege-eljarasi-kegyelmet-ker-ferjenek-a-koztarsasagi-elnoktol/).

A filmben ezért Budaházy György a 2019-es Pride rendezvénysorozat kapcsán tartott normalitáspárti kerekasztal-beszélgetésen a gyermekek, családok és iskolák védelme érdekében az erőszakos és veszélyes LMBTQ mozgalom romboló törekvéseivel szemben kifejtett, napról napra időszerűbb gondolataiból (https://odysee.com/budahazy-uzenete-a-nepszavazasra:b6ae3c6b3aa4ac7af1524c41568e5df88130ff79?src=embed) emeltünk be részeket. Az április 3-i népszavazáson négy nemmel parancsolhatnak megálljt a normalitáspárti polgárok a genderlobbi kártékony támadásának. A sorosista-globalista balliberális oldal e közben sunyi módon érvénytelen szavazatra buzdít, aljas szándékait nyíltan most nem vállalják fel, de ez ne tévesszen meg senkit. El kell menni és a nemzeti erők választási támogatása mellett a népszavazási kérdésekre nemmel kell a gyermekeink megvédése érdekében szavazni. A kampányfilmben a 4 nem mellett állnak ki: Balogh Bence, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom fővárosi elnöke, Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője, Budaházy György, dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, Kónya Dorka, HVIM aktivista és dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetsége elnöke.

A videó itt tekinthető meg, azonban itt és itt is elérhető, ha esetleg valamelyik felületen törlésre kerülne.

“Szabadságot Budaházyéknak!” – Figyelemfelhívó plakátkampány a HVIM-től (frissítve)

Egy vármegyés lány: Interjú a Budaházy ügyről

Nagy sikerrel zárult az első 100 Katona Emlék- és Teljesítménytúra

(Szent Korona Rádió)