Oroszellenes etnicista hirdetés fut szabadon a Facebookon

A BLM brutalitásaira, az LMBTQP-lobbi veszélyeire és az egyéb woke-ideológiák emberellenességére nem lehet rámutatni. Nem lehetsz büszke nemzeti hovatartozásodra, nem fogalmazhatsz meg ellenvéleményt az illegális migrációval kapcsolatban. De egy valamit megtehetsz: soviniszta módon, fizetett hirdetésben kollektív bűnösnek kiálthatod ki az összes oroszt…

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A Save Ukrainian Lives (Mentsünk Ukrán Életeket) Facebook oldal tette közzé az alább látható hirdetését. Egy ilyen elnevezésű oldaltól azt várnánk, hogy segélycsomagok és szükségházak szervezését vállalja magára a háború elől menekülők számára. Azonban korántsem erről van szó:

“Ne áltasd magad!”

“Minden orosz felelős”

– áll az oldal hirdetésében.

A Facebook ezzel újabb szintre süllyedt. Ez nemhogy arcbatolt ukrán háborús propaganda, sajnáltató poszt, de nyíltan etnicista, soviniszta hirdetés, mely kollektív bűnösnek kiáltja ki az oroszokat. Éljenek Ukrajna, Oroszország, vagy bármely másik állam területén.

Ilyenkor nem léteznek az alapvető emberi jogok, a közösségek, kedves liberálisék? Ilyenkor minden “elvet” fel lehet rúgni?

Képmutató, undorító nyugati világ…

Az orosz az új zsidó – egy Donyeckben élő német lány gondolatai

Néhány gondolat az oroszok elleni propagandáról és a nyugati kettős mércéről

(Szent Korona Rádió)