Amerikai zsidók támadták be a jobbikos képviselőt

Hiába adta fel az elveit a Jobbik és feküdt le a baloldalnak, mégis támadják őket mind a zsidók, mind a Fidesz, ugyanis a jelölti listán tizedik helyen szereplő Z. Kárpát Dánielről elővettek egy néhány éves felvételt, amin karlendítéssel köszöntötte a megjelenteket egy jobbikos molinó előtt. Ebből is látszik, hogy a szélkakasoknak sosincs jó sorsa, főleg nem a pártpolitika becstelen és átláthatatlan kapcsolatrendszerekkel teleszőtt világában. Ebben a történetben is megmutatkozik a szivárványkoalíció által is gyakorolt kettős mérce.

Kövesd nyomon a Szent Korona Rádió híreit Telegramon is!
Háborús, exkluzív anyagok, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

Az amerikai Jewish Voice jelentetett meg cikket, amiben Z. Kárpát Dániel karlendítős videóját sérelmezve ellenzik a képviselő pozícióban maradását, és az egész párt máig fennmaradt antiszemita voltát feltételezik a múltjukra tekintettel, például a Magyar Gárdára hivatkozva. A szerző azt is kifogásolja, hogy a Jobbik alelnöke mindezek után a baloldal közös listájának 10. helyén szerepelhet.

Íme az említett videó, amt sérelmeztek a zsidók:

A cikk kitér rá, hogy az elmúlt választási ciklusokban a Jobbik igyekezett tisztára mosni a róla a választókban kialakult képet, de a Jewish Voice szerzője szerint,

AMÍG AZ OLYAN POLITIKUSOK, MINT Z- KÁRPÁT DÁNIEL, AKI NÁCI KARLENDÍTÉST VÉGEZ, ÉS ANTISZEMITA MEGJEGYZÉSEKET TESZ, A JOBBIK TAGJAI LEHETNEK, A SZÉLSŐJOBBOLDALI GONDOLKODÁS TOVÁBBRA IS JELEN LESZ A PÁRTBAN.

Utóbbi utalás – írja az Index – feltételezhetően arra az esetre vonatkozott, amikor egy rendezvényen a Jobbik alelnöke arról beszélt, hogy a zsidók felvásárolják Magyarországot. Úgy fogalmazott:

Kivel írt alá társulási szerződést Orbán Viktor és csapata kétharmados kormányával? Hát Izraellel kérem szépen. Tehát amikor most már arról beszélünk, hogy felvásárolják Magyarországot, akkor láthatjuk, hogy egy tényszerű, átjátszható rendszer alakult ki, ahol ez valósággá válhat, még azok számára is megérthetően, akik eddig szkeptikusak és ezt összeesküvés-elméletnek tartották.

Sajnálatos egyébként, hogy a magyar és a világ közélete is olyan mélyre süllyedt, hogy a “náci” billog és a nemzetiszocializmussal való bármiféle szimpatizálással kiírja magát az ember a közéletből.  Az még sajnálatosabb, hogy vannak teljesen elvtelen politikusok…

Magyarul is üzent Dugin, az egyik legnagyobb orosz filozófus és geopolitikai stratéga

Amikor “listázzák” őket, már nem olyan büszkék – Beindult a hiszti az LMBTQP támogató tanárok nyilvánosságra hozatala miatt (frissítve)

(Origo – Szent Korona Rádió)