Tanárként elhelyezkedő politikus rontotta meg diákját

Egy 56 éves tanárként elhelyezkedő politikust gyanúsítanak szexuális visszaéléssel és kiskorú veszélyeztetésével Pest megyében. Az illető kilétét a hatóságok nem hozták még nyilvánosságra, bár a felsorolt adataiból sejteni lehet.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A magyart és történelmet oktató pedagógus óraadó tanár volt, mellette korábban egy fővárosi két tannyelvű iskolában dolgozott, és fideszes politikusként az egyik budapesti kerület képviselő-testületének tagja volt. Eddig egy Pest megyei város önkormányzatánál vállalt szerepet, ahol a környezetvédelmi bizottság munkáját segítette külsősként, azonban januárban családi okokra hivatkozva lemondott.

Sajtóinformációk szerint a gyermekmegrontásra a kislány szülei lettek figyelmesek, miután megtalálták a gyermeküknek írt leveleket.

A rendőrség az elkövető személyét még nem adta ki, viszont a nyilvánosságra hozott adatok alapján a baloldalhoz köthető sajtóorgánumok tudni vélik azt. Meg nem erősített tény, ugyanakkor a tényezők egybevágása miatt szinte biztosan állíthatjuk, hogy az elkövető a Fidesz volt önkormányzati képviselője, Timár László volt.

A TASZ ismételten a pedofilok jogait védi

TL. Vlog: Védett pedofilok

(Index és ezalenyeg.hu nyomán Szent Korona Rádió)